GTA 5Новини

Святковий сюрприз у GTA Online

На гравців GTA Online чекає подія “Святковий сюрприз”. Місцеві будинки та заклади сяють святковими гірляндами, а за прогнозом погоди на всій території Лос-Сантоса очікується сильний снігопад. Репортери Weazel News повідомляють про низку пограбувань, скоєних одним диваком, а також про перестрілки на даху хмарочоса Weazel Plaza.

На вулицях з’явилася ціла армія сніговиків, знищення яких дає гравцям можливість заробити GTA $ і RP. Знищення всіх 25 сніговиків винагороджується бонусом у розмірі 125 000 GTA $. Також на учасників чекає костюм сніговика.

Відшукати сніговиків можна за допомогою цієї мапи:

На вулицях слід остерігатися мерзенного монстра Gooch, що блукає містом, ховається в тіні та прагне пограбувати та побити гравців.

Крім того, на користувачів чекає подія у стилі “Міцного горішка” з подарунком у вигляді розмальовки “Зі святом!” для пістолета Mk II, зброя “Солодка тростина” та інші святкові сувеніри. Передплатники GTA+ отримають три різдвяні образи у вигляді светра з оголошенням про пошук зниклого Санта-Клауса, а також костюмів оленя і Лускунчика.

Подія “Святковий сюрприз” закінчиться 18 січня 2023 року.