GTA 5Новини

Лівий список персонажів

Випадково знайшли список персонажів GTA 5, які нібито мають з’явитися у грі. Без посилань, без будь-яких підтверджень чи ще чогось. Перелік виглядає доволі дивно, і нема жодних підстав припускати, що він чогось вартий. Однак не показати його вам ми не можемо. Тому без зайвих слів:

Чіко Віалпандо (Chico Vialpando) – головний герой, син Цезаря та Кендл, племінник СіДжея, двадцятирічний хлопець, харизматичний, успішний та досить щасливий.

Цезар Віалпандо (Cesar Vialpando) – батько Чіко, знайомий за пригодами з братами Джонсонами.

Кендл Віалпандо (Kendl Vialpando) – мати Чіко, сестра СіДжея. Всиновила Лео після смерті Деніс Джонсон (Denise Johnson).

Лео Джонсон (Leo Johnson) – син Карла Джонсона. Його переконали вступити до вуличного бандитського синдикату.

Тоні Сіпріані (Toni Cipriani) – щойно прибув з Ліберті-Сіті і прямує до Leone Corporation, має двох дітлахів, які живуть з його колишньою дружиною. До Лос-Сантоса прибув “у справах”.

Джої Фаррінго (Joey Farringo) – член банди Sindacco, до Лос-Сантоса прибув слідом за Тоні, чия колишня дружина й ініціювала це “полювання”.

Френк Бастаччі (Frank Bastacci) – ще один бандит із Sindacco, супроводжує Джої. Колишній пацієнт клініки для душевнохворих.

Ґреґ Макілвой (Greg Macilvoy) – чемпіон Лос-Сантоса з гольфу, саме його можна було бачити у дебютному трейлері гри на полі для гольфу.

Ілай Пейн (Eli Payne) – “людина вулиць”, знає багато і про багатьох.

Вероніка Феннінг (Veronica Fanning) – дівчина, яку Чіко мріє запросити на побачення і яка його постійно дражнить. Її також можна було побачити у трейлері – вона переходила дорогу.

Реґґі Вілсон (Reggie Wilson) – афро-американець, впевнений, що у нього є стиль. Також засвітився у трейлері (персонаж у кольоровому светрі).

Чак “Татко” Лоу (Chuck “Daddy” Low) – сутенер з Лос-Сантоса.

Декс Кіттон (Dex Kitton) – комп’ютерний геній, закоханий у віртуального персонажа.

Хосе Ґонзалес (Hose Gonzales) – мексиканець, що має зв’язки зі злочинним синдикатом.

Агент 69 (Agent 69) – людина, що працює під прикриттям на ФБР.

Сінді Бакстад (Cindy Buckstud) – молода порно-актриса.

Ед Воллберґер (Ed Wallberger) – адвокат-балакун, який часто заговорюється і плутається у своїх власних висловах.