Red Dead Redemption 2

На що варто витрачати гроші у Red Dead Redemption 2?

В одній із попередніх статей ми розповіли про те, як можна заробляти ігрову валюту у Red Dead Redemption 2. Цього ми поговоримо про те, як краще її витратити.

  • Першочергового ви повинні витрачати гроші на розвиток табору своєї банди. Два найважливіші покращення для табору можна знайти на сторінці “Житло” у реєстрі: “Спочатку про все за 220” та “Наступне в черзі” за 325 доларів. Отримавши ці два покращення, ви можете розблокувати карту швидкої подорожі. Ви зможете легко дістатися важливих місць без довгої поїздки на конях. Використовуйте диліжанс або поїзд, тільки якщо ви знаходитеся далеко від штаб-квартири банди та поспішаєте, адже подібна поїздка може коштувати понад 10 доларів.
  • Ще одне важливе удосконалення, яке можна придбати для штаб-квартири банди — інструменти для роботи зі шкірою за 225 доларів. Вони відкривають нові можливості крафту у таборі. Зверніть увагу на позиції перших сторінок реєстру, тобто на ті, що гарантують регулярне постачання важливих ресурсів, таких як харчі, ліки чи боєприпаси для зброї. Оплата цих проєктів дозволить вам легко поповнювати базові або навіть цінні матеріали (наприклад, унікальні типи боєприпасів).
  • Гроші у грі також корисні для придбання найважливіших додаткових елементів екіпірування. Ймовірно, найбільш важливим об’єктом цього є Horse Reviver, який у разі аварії (наприклад, зіткнення з деревом або падіння з великої висоти) може захистити тварину від смерті. Добре придбати хороший револьвер, його ціна складає близько 10 доларів. Gun Oil (збройна олія) – один з найдешевших предметів, які можна купити, але з ним ви завжди можете мати зброю в хорошому стані. Комплект відмичок коштує близько 20 доларів, але ця витрата може швидко окупитися, оскільки цінні речі зберігаються у закритих контейнерах.
  • Не забувайте і про невеликі витрати. Завдяки газетам ви можете дізнатися про події в ігровому світі, а, заплативши за ванну в готелі, ви можете покращити стан гігієни героя і відповідно стан його здоров’я.