Red Dead Redemption 2

Як можна заробити гроші у Red Dead Redemption 2?

Протягом перших годин гри у Red Dead Redemption 2 ви можете страждати від нестачі грошей – ви не зможете розблокувати укриття або купити нову зброю чи одяг. На щастя для вас, є багато способів покращити фінансову ситуацію для Артура та його банди.

  • Спробуйте регулярно виконати сюжетні місії. Не кожна місія винагороджує вас грошима, але є деякі місії допоможуть вам стати багатшими. Крім того, ви не завжди отримуєте гроші наприкінці місії. Ви можете знайти гроші або зібрати цінні речі під час самої місії. Будьте уважними, так ви пропустите жодного цінного предмета. Після завершення всієї сюжетної лінії у вас має бути щонайменше кілька тисяч доларів. Цієї суми грошей має бути цілком достатньо, аби покрити усі ваші витрати.
  • Побічні квести також можуть допомогти з фінансами. Тут вам слід приділити особливу увагу місії “Полювання за головами”. Винагороди за виконання цих місій невеликі, проте подібна робота завжди доступна гравцеві.
  • Безпечний спосіб заробити кошти – полювати на диких тварин. Використовуйте лук чи гвинтівку зі спеціальними набоями для полювання на диких тварин. Це збільшить ймовірність того, що шкіра тварини залишиться цілою. Це дозволить вам виставити товар на продаж за кращою ціною.
  • Карти скарбів ведуть до місць, де ви можете знайти приховані скарби. На кожній карті є місце зі скарбами.
  • Для азартних ігор, таких як покер, блек-джек або доміно, потрібен час, аби збільшити свій статок – ставтеся до них як до відпочинку від інших речей. Завжди робіть ручне збереження перед тим, як почати грати азартну гру, адже ви не хочете випадково втратити свої гроші.
  • Ще один чудовий спосіб розбагатіти – це обшукувати трупи ворогів і місця, в яких ви билися з ними (різні скрині та інші контейнери). Ви можете знайти гроші та цінні речі, такі як ювелірні вироби. Всі ці предмети можна продати. Уникайте обшуку трупів та крадіжки, коли хтось знаходиться поблизу, тобто в громадських будинках. Хтось може звинуватити вас у крадіжці.
  • Усі непотрібні предмети можуть бути продані. Крім вищезгаданих ювелірних виробів, ви також можете продавати різний непотріб. Спочатку продавайте предмети, які у вас є в великому обсязі. Це дозволить вам не тільки отримати готівку, а й збирати інші предмети цього типу після того, як ви знову знайдете їх у грі.
  • Дуже ризикований спосіб заробітку – крадіжка в магазинах. Таким чином, ви можете легко потрапити у халепу. Якщо ви все ще хочете ризикнути не забудьте одягнути бандану та провести розвідку.
  • Ви можете шукати можливості розбагатіти у штаб-квартирі банди. Бандити можуть запропонувати свої способи для легкого заробітку. Наприклад, у Хав’єра ви можете дізнатися про можливість пограбувати ферму. Це завдання, в якому потрібно дістатись певного місця і пограбувати його. Таким чином, ви можете отримати багато грошей та цінних речей.