Red Dead Redemption 2

Як швидко змінювати час доби в Red Dead Redemption 2?

У цьому гайді ми розповімо, як швидко змінювати час доби у Red Dead Redemption 2. Також ви дізнаєтесь, як перестрибнути на декілька днів вперед.

Аби змінити час доби, ви повинні використовувати ліжко для відпочинку. Ви можете зробити це, повернувшись в укриття банди та скориставшись ліжком Артура. Після цього гра дозволить вам вибрати час пробудження – ви можете вибрати ранок, сутінки або полудень. Це корисно, якщо ви хочете реалізувати майбутні плани у певний час.

Іноді вам потрібно перестрибнути на декілька днів вперед в ігровому світі. Це корисно, наприклад, коли вам доведеться чекати один повний день або декілька днів, щоб розблокувати наступну частину місії. Гра дозволяє вам використовувати ваше ліжко двічі поспіль, але ви можете обійти це обмеження. Після другого сну збережіть гру вручну, а потім одразу ж завантажте її. Лічильник сну буде скинутий, і персонаж зможе скористатись ліжком ще двічі.

Годину дня також можна змінити під час подорожей. Ви можете знайти чуже багаття, або становити свій власний переносний табір. Для цього відкрийте меню, і виберіть Crafting Camp зі списку предметів.