GTA 5Новини

Нові подробиці про розширення карти GTA Online за рахунок Ліберті-Сіті

@Matheusbr9895_, португальський інсайдер, якого багато хто наводить як цілком надійне джерело інформації почав збирати у Твіттері різні сенсації, витоки та тизери про Grand Theft Auto VI та GTA Online. В одній з останніх публікацій він поділився новими припущеннями щодо розширення карти гри.

Для тих, хто цікавиться, чи буде LC повністю доступний GTA Online. Ні, не буде. Планується просто обмежена територія. Rockstar Games планує автоповернення для всіх, хто спробує вийти за її межі на 10 секунд.

З цього можна зробити висновок, що якщо нове оновлення і додасть Ліберті-Сіті до гри, місто не буде повноцінною грабельною картою, про яку мріють гравці. Швидше за все, це оновлення буде схоже на недавнє оновлення з островом Кайо-Періко, а також на одну із сюжетних місій у GTA: SA, де гравцеві давали можливість відвідати лише обмежену ділянку карти на час місії.

Загалом це звучить більш правдоподібно, ніж повноцінне розширення карти. Адже у грі вже реалізовані фрагменти інших регіонів, таких як Північний Янктон.

Хоча в цілому варто розуміти, що подібні чутки та інсайди можуть виявитися не більш ніж припущеннями однієї людини. Адже чутки про додавання Ліберті в GTA Online ходять вже кілька років, і поки що нічим не були суттєво підкріплені, крім пари твіттів та постів на Редіті.