GTA 5Новини

Подвоєна репутація клубу за всі перегони автоклубу ЛС

У всіх версіях GTA Online на вулицях чується рев двигунів і скрегіт шин. За гонки автоклубу ЛС, включно з серією вуличних та спринтерських перегонів, репутація клубу подвоюється.

Завдяки ексклюзивним покращенням та модифікаціям Hao’s Special Works обраний транспорт на PlayStation 5 та Xbox Series X|S стане ще потужнішим. Окрім того, реліз оновленої Grand Theft Auto V на фізичних носіях відбудеться 12 квітня. Додаткову інформацію можна знайти нижче.

Вдвічі більше GTA$ та RP за серію виживань

Приготуйтеся відбивати хвилі атакуючих ворогів: баласів, поліції, байкерів з банди «Пропащі», найманців Ейвона Герца, джагернаутів та багатьох інших у серії виживань, за яку до 6 квітня виплачуються подвоєні GTA$ та RP.

Вдвічі більше GTA$ та RP за завдання Ламара

Крім дотепності й перспективного бізнесу LD Organics, Ламар також має навички першокласного шахрая. Виконуйте брудну вуличну роботу до кінця тижня та отримайте подвійні нагороди за завдання Ламара.

Вдвічі більше GTA$ та RP за завдання з продажу спецвантажу та зброї

Не дозволяйте товарам збирати пил на вашому складі та в бункері – завершуйте завдання з продажу спецвантажу або зброї та до кінця тижня отримуйте вдвічі більше GTA$ та RP, ніж зазвичай.

Білі квадратні окуляри

Усі, хто завітає до GTA Online цього тижня, отримають у подарунок білі квадратні окуляри.

ЗНИЖКИ

Встигніть купити фешенебельні апартаменти цього тижня зі знижкою 30%. Потім вирушайте до найближчої Амму-Нації для придбання автоматичної та штурмової зброї. Вона продається зі знижкою 50%. По акції також можна придбати безліч крутих автомобілів.

Реліз GTA V на фізичних носіях для PS5 та Xbox Series X|S відбудеться 12 квітня

Чудові новини для тих, хто цікавився релізом Grand Theft Auto V на фізичних носіях: диски з’являться у продажу вже 12 квітня. Оформити замовлення можна на сайті Rockstar і в ряді інших офіційних магазинів.

Преміальний транспорт тижня: Grotti Itali GTO

Члени автоклубу ЛС, які фінішують у трійці найкращих у п’яти гонках автоклубу ЛС, отримають у нагороду Grotti Itali GTO та зможуть модифікувати її на свій смак.

Призовий транспорт цього тижня: Annis savestra

Відвідайте головний зал казино-готелю Diamond і спробуйте колесо удачі, щоб виграти GTA $, RP, одяг та багато іншого. Головний приз цього тижня – сильна та компактна Annis Savestra, пітбуль серед машин.