GTA 5Новини

GTA 5 онлайн? Не вірте москальським шахраям!

GTA 5 онлайн? Не вірте москальським шахраям!

Мабуть, усі вже бачили сайт, де нібито можна пограти в GTA 5 онлайн. Достатньо лише ввести свій номер мобільного і отримати пароль для гри – з метою захисту вашого акаунту від злому.

НЕ ВІРТЕ ЦЬОМУ В ЖОДНОМУ РАЗІ!!! Як ви вже знаєте, москалі завжди брешуть і нагло обдурюють людей. Ось такий сайт – вкотре цьому підтвердження. Схема шахраїв є наступною:

Варіант 1. Вас попросять підтвердити свій вік. Для цього потрібно вказати свій номер мобільного. Вам може прийти будь-яке смс-питання з підтвердженням віку. Або ж простіше: вам скажуть, що ви пройшли перевірку і для завершення реєстрації попросять відправити смс у відповідь. Як правило, виникає помилка з відправкою смс. Ви відправляєте вдруге – помилка, ви відправляєте втретє і т.д. Кожна смс коштує близько 80 грн. ($10). Перевіряємо баланс мобільного – мінус 200 грн. або ще менше, але ви так і не зможете надіслати смс.

Варіант 2. У вас запитають номер мобільного для того, щоб відправити вам пароль від сайту. Вам прийде безкоштовна смс із паролем. Ви його вводите на сайті. І тепер з вашого телефону знімаються гроші (щодня).

І так далі, є багато способів, як вас обдурити і виманити ваш номер мобільного.

GTA 5 онлайн? Не вірте москальським шахраям!

Насправді жодної гри на тому сайті немає. Навіть якщо ви отримаєте пароль від сайту, вам скажуть, наприклад, при вході на сайт: “Вас записано в чергу на бета-тест гри”.

ЦЕ БРЕХНЯ!

Справжня GTA 5 з’явиться на світ лише 17 вересня 2013 року, до цього часу не буде жодної передрелізної тестової версії гри! А тим паче онлайн-версії. Rockstar ніколи не випускає онлайн-ігри.

Остерігайтеся шахраїв. Ніколи не повідомляйте незнайомим людям або сайтам свої особисті дані.