GTA 5Новини

Шон Фонтено хотів би, щоб Франклін у GTA V поводився більш агресивно

На початку тижня Шон Фонтено, який прокинувся знаменитим після ролі Франкліна у Grand Theft Auto V, випустив мемуари Game Changer: My Journey from Streets to Your Video Game Console. Як нескладно здогадатися за назвою, в них актор розповів про своє кримінальне минуле і роботу над однією з найпопулярніших ігор в історії.

З нагоди виходу книги актор дав інтерв’ю SAY CHEESE!, в якому його запитали про те, чи змінив би він щось у своєму герої. Виявилося, що так — Фонтено хотілося, аби Франклін був агресивнішим і частіше сперечався з іншими персонажами.

Зважаючи на все, саме гангстерське минуле вплинуло на таке рішення. Однак у Rockstar не підтримали пропозиції актора, мотивуючи це тим, що його персонажу ще належить відкрити для себе справжній кримінальний світ і зайняти в ньому гідне місце.

Актор не з чуток знає, як було виживати на вулицях і, звичайно ж, додав багато «свого» до героя. А врівноваженість Франкліна в результаті призводить до того, що герой не гине в GTA V за жодного розкладу.

Нагадаємо, що нещодавно Фонтено повернувся до свого героя в сюжетному оновленні для GTA Online, де Франклін мав розв’язувати проблеми репера Dr. Dre. За словами актора, пропозиція від Rockstar після восьми років з моменту виходу оригінальної GTA V для Xbox 360 і PS3 стала для нього цілковитою несподіванкою.