GTA 6Новини

Розробку GTA 6 підтверджено!

За останні декілька років було безліч чуток, пов’язаних з GTA. Здебільшого вони стосувалися розробки наступної частини гри. Та і за всіма термінами вже давно час випустити нову частину. Адже раніше розрив між окремими частинами серії завжди був рік чи два. Але чомусь, попри прийняту концепцію, Rockstar не поспішали з розробкою GTA 6. Обуренню фанатів не було меж.

Але раптом з’явилася інформація, що Grand Theft Auto 6 все ж таки в розробці.

Що відомо про нову частину GTA?

Починаючи з найпершої частини GTA, продовження гри з’являлися подібно до гарячих пиріжків на базарі. Вперше затримка сталася з п’ятою серією: Grand Theft Auto V вийшла з великим розривом, у 2013 році. А після цього у Rockstar вирішили заробити грошенят, адаптуючи цю гру під максимальну кількість платформ. Включно з ігровими консолями. Неодноразові заяви, інсайди про вихід GTA 6 ніяк не підтверджувалися розробниками. Більше того, Rockstar повідомляла, що найближчим часом фанатам не варто очікувати нову частину гри. І це тривало довго.

Аж раптом з’явилася новина: програмісти та дизайнери працюють над черговою Grand Theft Auto. І це буде повноцінна частина, а не оновлення, ремастер чи доповнення до вже наявних ігор GTA. Мабуть, у компанії все-таки вирішили змінити раніше ухвалене рішення, щоб не розгубити армію своїх шанувальників. Поки немає ні скріншотів, ні карт локацій — зовсім нічого, що могло б пролити світло, якою буде довгоочікувана шоста частина. Тішить хоча б те, що розробники офіційно підтвердили початок запуску продовження гри.

Хочеться вірити, що фанати не будуть розчаровані. І отримають динамічний сюжет, чудову графіку, повноцінні великі локації, які буде цікаво досліджувати.