GTA 6Чутки

Чутки: Нові витоки інформації стосовно GTA 6

Компанія Rockstar Games нещодавно анонсувала, що Grand Theft Auto 6 знаходиться в активній розробці. Офіційна інформація обмежилася лише тим, що Rockstar зізналися, що вони активно працюють над грою. Проте інтернетом шириться безліч різноманітних чуток.

Останні чутки про GTA 6 надходять від інсайдера Matheusvictorbr. Потенційний витік інформації підтверджує частину чуток, згаданих в попередніх витоках інформації пов’язаних з грою. Стверджується, що у GTA 6 буде два головні герої, чоловік і жінка, і що вони будуть братом та сестрою. Цей новий витік уточнює, що наркокартель вбив батьків головних героїв, тому зростали вони окремо. Брат виріс, і став агентом боротьби з наркоторгівлею, а сестра стала впливовим членом картелю. Крім головних героїв, джерело описує наступну GTA як першу гру в індустрії відеоігор, яка дійсно глибоко порине в картельний та військовий спосіб життя.

У GTA 6 буде декілька сетингів. Інсайдер спростовує ранні чутки про те, що дія гри розгортатиметься у 70-х, 80-х чи 90-х роках. Натомість він каже, що сетингом гри стане Карцер-Сіті, Куба, Колумбія та Вайс-Сіті. Нагадаємо, що Карцер-Сіті є місцем дії гри Manhunt.

Що стосується ігрового процесу, в цьому витоку йдеться, що в грі з’явиться механіка руйнування будівлей, а армія буде оснащена найсучаснішою зброєю, яка раніше не зустрічалася в GTA.

Що стосується Grand Theft Auto Online, Rockstar планує її й надалі розвивати. Інсайдер стверджує, що Rockstar розширить карту і додасть Ліберті-Сіті, а також додаткові режими. Matheusvictorbr також повідомив, що у грі може з’явитися до 20 нових радіостанцій, у тому числі одна під назвою Carcer Soul FM.

І, нарешті, витік потенційно звужує дату виходу GTA 6. Точну дату не вказано, але йдеться, що гру планують випустити у 2024 році. Звичайно, фанати повинні сприймати цю та всю іншу інформацію лише, як чутки та ставитися до цього критично.