GTA 6Чутки

Rockstar Games хочуть, аби Grand Theft Auto 6 перевершила всі очікування гравців

Нещодавно компанія Rockstar Games знову підтвердила, що розробка наступної частини серії GTA йде повним ходом.

За останні декілька років ми постійно спрямовували все більше ресурсів на розробку наступної частини серії Grand Theft Auto, розуміючи, як ніколи раніше, необхідність перевершити очікування гравців і зробити цю наступну частину найкращою нашою грою.

Фінансові рекомендації материнської компанії Rockstar Take-Two, опубліковані в січні, могли натякати на плани випуску Grand Theft Auto 6 до березня 2024 року, як раніше припустив один з аналітиків.

Дуг Кройц із Cowen сказав, що ці рекомендації відповідають приблизно 9 мільярдам доларів США витрат, що вказує на “імовірний запуск GTA 6 у 24 фінансовому році”.

Раніше цього тижня інсайдер Rockstar, який у минулому точно передавав інформацію про ігри компанії, заявив, що ремастери GTA 4 та Red Dead Redemption “були на столі декілька років тому”, але більше не плануються.

Пізніше Kotaku підтвердив ці заяви. Посилаючись на джерела, поінформовані про плани Rockstar, видання повідомили, що студія принаймні тимчасово відмовилася від ремастерів, щоб повністю зосередитись на GTA 6.

У липні минулого року інсайдер Том Хендерсон заявив, що Grand Theft Auto 6 вийде у 2024 або 2025 році, частково через те, що Rockstar приділяє особливу увагу благополуччю співробітників після критики її робочої культури. Його твердження підтримали журналіст Bloomberg Джейсон Шрайер, а також власні джерела VGC.