GTA 5Новини

У березні з’явиться адаптація GTA 5 на PS5 та Xbox Series X, S

Нещодавно компанія Rockstar Games нарешті наважилася здивувати шанувальників випуском нової частини GTA. Крім того, не залишилися поза увагою й попередні ігри серії. Вони будуть повністю оновлені. І отримають порт на нові ігрові консолі. Таким чином, власники PlayStation та Xbox нового покоління зможуть насолоджуватися ігровим процесом GTA V.

Довгий час розробники гри створювали ексклюзивний контент для ПК та залишали поза увагою консолі. І даремно. Сучасні консолі практично не відрізняються від ігрових ПК. У Rockstar вирішили не лише приділити увагу новим розробкам, а й провести ремастер старих ігор. Завдяки цьому версії GTA, які вже вийшли, отримають кращу роздільну здатність (до 4К) і fps до 60 кадрів за секунду. Крім того, власники консолей PlayStation 5, Xbox Series X та S зможуть цілих 3 місяці не платити за доступ до GTA V. Граючи абсолютно безкоштовно. Зміни торкнулися не лише графіки. В оновлених іграх з’явиться об’ємне звучання та покращена тактильна віддача. Інші деталі Rockstar поки що не озвучує. Інакше в березні зовсім не цікаво буде зустрічати новинку. Повинна зберегтися інтрига.

І це ще не все. На консолях можна буде активувати функцію пропуску прологу в сюжетних лініях. Крім того, гравець зможе відразу ж стати на вибір «збройним бароном», власником нічного клубу, байкером або босом. З’явиться нова автомайстерня, Hao’s Special Works. Не залишилися поза увагою і власники консолей попереднього покоління, які бажають зберегти всі дані гравця. Для них передбачено міграцію на нові консолі, що забезпечує перенесення збережених даних, а саме сюжетної лінії, персонажа тощо.