GTA 5Статті

Автомайстерня в GTA Online: скільки вона коштує і як отримувати з неї прибуток

Автомайстерня в GTA Online: скільки вона коштує і як отримувати з неї прибуток

З релізом оновленням Los Santos Tuners в гравців з’явилась можливість придбати власну автомайстерню. Вона є не тільки прикриттям для планування пограбувань, а і цілком легальним бізнесом – тюнінг автомобілів.

В цій статті ми розповімо, яку майстерню в GTA Online краще придбати, на чому можна заощадити, а що навпаки краще додатково придбати.

Вибір автомайстерні

Автомайстерня в GTA Online: скільки вона коштує і як отримувати з неї прибуток

На вибір гравцеві представлено п’ять автомайстерень. По суті, відрізняє їх лише місце розташування. Найдешевша майстерня обійдеться в 1,670,000 доларів, а найдорожча – 1,920,000.

Вибирайте майстерню на ваш розсуд. Перед покупкою досліджуйте район кожної автомайстерні, щоб вибрати найбільш вдалий для себе варіант. Якщо бюджет сильно обмежений, вибирайте найдешевшу.

Додаткові покращення

Цей розділ можна сміливо пропускати, якщо хочете максимально заощадити. Покращення майже не впливають на роботу майстерні.

Вибір персоналу

В автомайстерні ви можете прокачувати автомобілі клієнтів, а потім відправляти їх особисто клієнту. Якщо у вас є персонал, ви можете віддавати цю роботу їм.

На жаль, попри очевидні переваги, у такого способу доставлення є більше мінусів, аніж плюсів: персонал завжди буде доставляти машину в побитому стані, через що ви отримаєте значно менше прибутку.

Рекомендуємо завжди доставляти автомобілі самостійно, тому наймати додатковий персонал немає сенсу.

Як почати приймати клієнтів?

Це повністю автоматичний процес. Ви отримаєте СМС від Сессанти, якщо у вашій майстерні з’явиться клієнт. Клієнтами є боти, а не реальні гравці. І хоча гравці теж зможуть встановлювати тюнінг у вашій майстерні, ви не отримаєте з цього прибутку.

Які переваги дає автомайстерня?

Весь тюнінг автомобілів у вашій майстерні буде йти по знижці.
Предмети тюнінгу, заблоковані за рівнем, будуть доступні для покупки.
Модифікації банди та класичні кольори для автомобіля в майстерні можна змінювати безкоштовно.
Майстерню можна використовувати для входу в сесію, якщо ви додатково придбаєте власний кабінет.