GTA 5Статті

Експорт автомобілів в GTA Online – карта рідкісного транспорту та поради з пошуку

Експорт автомобілів в GTA Online - карта рідкісного транспорту та поради з пошуку

Після виконання першого пограбування від Мудімана у вашій автомайстерні з’явиться дошка зі списком унікального транспорту. Ці автомобілі потрібно шукати по всьому Лос-Сантосу та округу Блейн, а потім привозити в доки. За кожен експортований автомобіль ви отримаєте 20 000 доларів і 1000 балів репутації. А якщо зможете знайти всі автомобілі зі списку протягом дня, то отримаєте бонус у розмірі 100 000 доларів.

У цій статті ми розповімо, де шукати унікальні автомобілі для експорту в GTA Online.

Де знайти автомобілі для експорту

Автомобілі для експорту можна знайти в будь-якій сесії гри – публічній, приватній, для банди й т.д. Автомобілі будуть відзначатися на карті синіми крапками. Ви можете доставляти транспорт в будь-якому стані, грою не передбачені покарання за пошкодження авто. Якщо ви випадково знищили автомобіль, через деякий час він з’явиться в тому ж місці, де ви його взяли.

Гравці знайшли як мінімум 100 можливих точок появи унікального транспорту для експорту. Якоїсь конкретної закономірності в появі автомобілів тут немає – в цих точках може з’явитися будь-який транспорт зі списку. А може статися й таке, що транспорту не буде ні в одній з цих точок.

Експорт автомобілів в GTA Online - карта рідкісного транспорту та поради з пошуку

Поради з пошуку рідкісного транспорту для експорту

1. Вимкніть пасивний режим, інакше на карті не будуть відображатися сині мітки з унікальним транспортом.
2. Шукати автомобілі краще в закритій сесії. Так невиховані школярі не будуть підривати експортний транспорт, що з’являється на карті.
3. Зміна сесій збільшує шанс знайти експортний автомобіль.
4. Автомобілі з оригінальної гри або такі, що були додані в найперших оновленнях GTA Online можна знайти серед звичайного трафіку.
5. Кращий спосіб шукати транспорт – взяти вертоліт і прочісувати всю ігрову карту, поки на радарі не з’явиться синя точка.
6. Чим більше транспорту ви доставите в доки, тим менше шанс появи нового автомобіля.
7. Є ймовірність того, що автомобіль, який вже був вами доставлений, з’явиться знову. Однак в такому випадку синя точка на радарі у вас не з’явиться.
8. За виконання даної активності ви можете отримати дві нагороди. нагорода Car Exporter видається за експорт 10, 25, 50 і 100 автомобілів в доки. А нагорода Pro Car Exporter може бути отримана, якщо ви зберете всі автомобілі зі списку за один день.
9. Знайденим транспортним засобом можна поділитися з вашими друзями або членами банди. Командна робота прискорить пошук всіх автомобілів зі списку.
10. Обов’язково міняйте лобі або закривайте гру час від часу, щоб очистити пам’ять гри. Так ви зможете знайти новий транспорт на тих точках, де він вже з’являвся.