GTA 5Статті

iFruit App

iFruit App

iFruit App – додаток для мобільних телефонів гравців, що мають ліцензійну копію GTA: V. Він працює на телефонах з системами iOS, Android, Windows Phone, а також на портативній ігровій консолі PlayStation Vita. Якщо ви не маєте сучасного смартфону, ви можете скористатися будь-яким емулятором Android, для того, щоб запустити цю програму. Наприклад, BlueStacks чи Nox.

iFruit App

LS Customs – перший розділ додатку iFruit. Тут ви отримуєте розширені можливості для модифікації своїх ігрових авто. Вам доступні машини, які у вас є у GTA: Online, а також сюжетній частині гри. Розділом можна користуватися навіть не запускаючи гру на комп’ютері. Тому модифікуйте своє авто, протираючи свої штани на навчанні, байдикуючи на роботі або ж сидячи десь у черзі за пенсіонерами. Головне – мати Інтернет-з’єднання. Тоді ваші зміни будуть синхронізуватися із серверами Rockstar. Гроші за модифікації будуть зніматися з рахунку вашого персонажа. До речі, тут ви можете робити унікальні номерні знаки.

iFruit App

Chop the Dog – міні-гра, де ви можете тренувати свого віртуального пса Чопа, аби той замість чергової купи на підлозі приносив вам тільки позитивні емоції. Навчайте його дисципліни, новим трюкам та водіть на прогулянку. Весь прогрес також синхронізується з вашою грою на комп’ютері.

iFruit App

Посібник GTA V – розділ з додатковою інформацією про гру, де новачки зможуть знайти корисні для себе речі.

Налаштування – розділ, де ви можете змінювати ваш профіль на Rockstar Social Club.

iFruit App

Додаток містить посилання на ресурси Rockstar, а також ярлики ігор мобільних версій GTA, які будуть працювати, за умови, якщо вони встановлені на вашому девайсі. iFruit App можна безкоштовно завантажити з будь-якого офіційного магазину додатків на всіх доступних платформах.