GTA 5Статті

Як купувати нерухомість в GTA 5?

Як купувати нерухомість в GTA 5?

Нерухомість в GTA 5 – це об’єкти, які можна купити і які приносять дохід і дають доступ до особливих послуг. У більшості випадків, нерухомість вимагає інвестиції чималої суми грошей і приносить щотижневий дохід. Згодом така нерухомість може стати дуже прибутковою. Щоб процес занурення в усі ці економічні тонкощі пройшов легко і гладко, ми зібрали всю необхідну інформацію в одній простій й зрозумілій статті.

Пошук нерухомості

Шукайте відповідні об’єкти на карті. Можливість придбати нерухомість з’являється незабаром після того, як в гру вступає Тревор.

Як купувати нерухомість в GTA 5?

Також нерухомість можна придбати в інтернеті.

Купівля нерухомості

Придбати нерухомість дуже просто. Підійдіть до дошки з оголошенням про продаж нерухомості. З’явиться опис об’єкта з пропозицією його купити.

Погоджуйтеся, і ця нерухомість стане вашою!

Нерухомість, яку варто купувати в першу чергу

Покупець нерухомості повинен задуматися про короткострокову і довгострокову окупність. Під короткостроковою окупністю ми маємо на увазі певну кількість часу, яка пройде до того моменту, як підприємство почне приносити прибуток. Довгострокова окупність – це максимальний потенціал заробітку відносно початкових вкладень.

Наприклад, Hen House – це привабливий об’єкт нерухомості, який обійдеться вам всього в 80000 доларів і почне приносити дохід через 87 тижнів. Однак крихітний прибуток в розмірі 920 доларів в тиждень навряд вартий вашої уваги. Короткострокова окупність після перших двох ігрових років становить 15680 доларів. Після цього Hen House буде приносити 47840 доларів в рік. Проте, загальний прибуток за три роки становить 63520 доларів.

Як купувати нерухомість в GTA 5?

З іншого боку, Tequi La La – нерухомість з вартістю у два мільйони доларів, яка в середньому приносить 16500 доларів в тиждень. З точки зору короткострокової окупності цей об’єкт нерухомості не дуже привабливий, оскільки він починає приносити прибуток через 122 тижні. За перші два роки ви втратите 284000 доларів. Проте, потенціал заробітку за три роки вражає (574000 доларів прибутку). Згодом дохід від цієї нерухомості складе 858000 доларів на рік.

Мудрим рішенням буде вкласти гроші в Cinema Dopler і Ten Cent Theater. Використовуючи гроші, отримані від пограбувань і місій, пов’язаних з фондовим ринком, гравці можуть зробити довгострокове вкладення грошових коштів в ці два об’єкти нерухомості. Після перших грошових взаємозаліків вони почнуть приносити мільйони доларів в рік.

Якщо ви шукаєте варіанти з прискореною короткостроковою окупністю, зверніть увагу на Sonar Collection Dock. Вам доведеться витратити час на квести з категорії «Знайди та принеси», але воно того варте. Цей об’єкт нерухомості обійдеться вам у 250000 доларів, проте він приносить 23000 доларів за контейнер з ядерними відходами, тобто загальний прибуток складе 690000 доларів, тобто 440000 доларів за виконання ряду коротких квестів!

Як купувати нерухомість в GTA 5?

Не всі об’єкти нерухомості приносять фінансовий прибуток. Деякі відкривають доступ до додаткових бонусів. Наприклад, володіння Los Santos Customs дозволить робити безкоштовний тюнінг транспортних засобів Франкліна. Якщо ви любите возитися зі своїми машинами, то ви просто зобов’язані купити цей об’єкт нерухомості, особливо з огляду на той факт, що Франклін ще той Шумахер.

Керування нерухомістю

Деякі об’єкти нерухомості періодично вимагають до себе уваги. Зазвичай управління відбувається через телефонні дзвінки та місії. Виконання таких місій часто призводить до підвищення щотижневого доходу від об’єкта власності.

Відомості про нерухомість

Коли до вас почнуть надходити гроші за виконання різних завдань і здійснення пограбувань, на карті з’являться об’єкти нерухомості, відкриті для покупки. Якщо ви купуєте підприємство, як власник ви починаєте отримувати прибуток. Якщо ви купуєте ангари, вертолітні майданчики, то зможете тримати там відповідні транспортні засоби.