GTA: San AndreasІнформація

Як влаштуватися на роботу в GTA SA?

Як влаштуватися на роботу в GTA SA?

У цій статті ми розкажемо, як заробити трохи грошенят в законний спосіб. Звісно проходити місії та вбивати бариг значно цікавіше, але в законних методах є свої плюси. Щоб влаштуватися на роботу, потрібно сісти в спеціальну техніку, яка належить до певної категорії роботи, а потім натиснути кнопку, яка буде відображатися в підказці в лівому верхньому кутку екрану. Далі розповімо коротко про кожну професію в грі.

Таксист. Мабуть, найлегша робота, і при цьому досить весела. Потрібно на швидкість возити людей в самі різні місця. Для повного проходження потрібно обслужити 50 осіб, але нагорода того варта: на машинах таксі можна буде прискорюватися шляхом нітро і навіть стрибати!

Як влаштуватися на роботу в GTA SA?

Поліціянт. Отримавши практично будь-яку техніку правоохоронців можна самому стати одним з них на час. Робота розділена на 12 рівнів, а завдання на кожному – знешкодження кримінальних елементів будь-яким насильницьким методом. За підсумком Карл може отримати збільшення максимуму броні до 150%.

Медик. Майже як робота в таксі, тільки клієнтів-бідолаг потрібно відвозити в найближчу лікарню. При цьому вимоги до плавної їзди вище: якщо різко загальмувати або ж “поцілувати” інші машини, то пацієнт може загинути прямо у вашій машині. Якщо пройти всі 12 рівнів, то запас здоров’я Карла збільшиться до максимуму в 150%.

Пожежний. Весела робота, в ході якої потрібно гасити автомобілі й людей, які з них вилазять. При цьому потрібно дотримуватися закону: поліція може заарештувати вас, і тоді місія буде провалена. Всього є 12 етапів, за їх проходження ви отримаєте повний захист від вогню.

Як влаштуватися на роботу в GTA SA?

Машиніст. Якщо ви пройшли ту саму місію з поїздом, і ще не прокляли всі поїзди світу, то можете попрацювати машиністом. Тут, правда, особливих веселощів немає: сідаємо в поїзд і “пиляємо” в пункт призначення. Їхати доведеться повільно, бо при швидкості вище 44 миль в годину поїзд сходить з рейок. За 10 успішних перевезень ви отримаєте великий куш – 50000 баксів, а також можливість кататися на поїзді безкоштовно.

Лакей. Ця професія відкривається після виконання завдання 555 We Tip і полягає в тому, що потрібно паркувати машини постояльців на стоянці біля готелю Vank Hoff. При цьому машини не повинні отримувати пошкодження. Якщо зробити це нехитре діло 25 раз, то адміністрація готелю самоусунеться і делегує Карлу права на володіння готелем. А це халява в розмірі 2000 баксів кожен день!

Кур’єр. Сівши в спеціальну техніку біля однієї з численних забігайлівок, Карл може підробити кур’єром Glovo. Все просто: їдемо в потрібне місце і залишаємо вантаж. За підсумками 4 рівнів CJ стане власником мережі магазинів.

Як влаштуватися на роботу в GTA SA?

Далекобійник. Відкривається після успішного завершення місії Tanker Commander. Включає 8 завдань з різними умовами, але сенс завжди в перевезенні товару. Нагорода за повне проходження: 10000 баксів і володіння компанією RS Haul.

Робочий в каменоломні. Якщо вам подобається водіння всяких тракторів і бульдозерів, то відшукайте місію Explosive Situation, а тоді зможете стати справжнім роботягою, відповідальним за найрізноманітніші виробничі завдання. Місії дуже різні, а підсумком їх проходження стане володіння конторою Hunter Quarry.

Ми звісно обіцяли цілком легальні методи, але наприкінці хочемо зробити маленький виняток. smile

Злодій. Ця, безумовно, улюблена професія Віктора Федоровича, відкривається після виконання сюжетного завдання Home Invasion. Завдання перед вами наступне: потрібно по-тихому виносити цінні речі з будинків, які позначені жовтим трикутником. Все вкрадене складайте в фургон, і тоді, після отримання сумарного заробітку в розмірі $ 10.000, ви отримаєте нескінченний спринт і 3000 баксів.

Сутенер. Теж відмінна робота для простого хлопака з району, хоч і досить заморочена. Для проходження потрібно розвозити двох дівчат по клієнтах, при цьому робити це одночасно, щоб “товар” не простоював. Всього є 10 місій сутенера, і за повне проходження Карл отримає не тільки безкоштовний абонемент до всіх шльондр Сан-Андреаса, а гроші від них же за сам процес насолоди. Казка, а не життя!