GTA 5Статті

Прев’ю GTA Online від Game Informer: діставайте вашу зброю!

Game Informer в цифровому випуску свого журналу, поділилися з нами враженнями про GTA Online з перших рук.

Прев’ю вийшло досить великим, але і досить-скупим на нові факти. Якщо вам коли-небудь доводилося з похмілля засовувати руку в величезну п’ятилітрову банку з мутним розсолом, на дні якої ховається самий останній, самий маленький огірок, то даний попередній огляд здасться вам цілющим напоєм.

Прев'ю GTA Online від Game Informer: діставайте вашу зброю!

Отже, факти:
– Так як в GTA 5 вельми повільна ходьба за замовчуванням, то в GTA Online вся ця неквапливість забирається відразу ж після того, як ви дістаєте гармату.
– Перед місією кожен гравець закріплює за собою певну роль: снайпер, водій, бойовик і т.д.
– У деяких гаражах можна зберігати тільки два автомобілі.
– Перш ніж у вас з’явиться доступ до створення місій для GTA Online, у вас повинен бути хоч якийсь ранг, мінімум пограти в цьому світі годину. Як сказав Леслі Бензіс: «Ми хочемо, щоб люди зрозуміли гру, перш ніж вийдуть з неї і почнуть створювати місії».
– Будуть ралі, звичайні гонки і вже знайомі нам GTA Races.
– Користувальницький контент, схвалений розробниками, буде позначатися як «Rockstar Verified».
– Зрештою, розробники хочуть прийти до того, щоб користувачі створювали складні місії та історії за допомогою інструментів, яким користуються самі Rockstar.
– Можна запросити стриптизерку в свою квартиру.
– Ви можете встановити гоночну коробку передач, щоб ваша тачка переміщалася швидше.
– Якщо хтось відніме у вас гроші, ви можете знайти його і помститися, звичайно ж, але… Можна і призначити нагороду за його голову, і тоді в справу вступлять мисливці за головами.

Цікаві особливості, чи не так? Особливо хочеться загострити увагу на «гоночній коробці передач» – з більшим ступенем імовірності, це буде щось на зразок спортивного автомата, який швидше перемикає швидкості або дає оптимально високе число обертів при перемикання, але… А раптом Rockstar Games дадуть можливість ставити на автомобілі ручні коробки?

Адже це ніяк не вплине на геймплей, в тому плані, що по місту в GTA 5 не будуть їздити автомобілі з ручними коробками, зовсім непотрібними в якій-небудь втечі від поліції. Ні. Просто дайте гравцеві можливість самостійно вибирати, що йому робити – або тупо тиснути на газ, або смикати ручку швидкостей.

Це ж в твоїх силах, Grand Theft Auto 5!