GTA 5Статті

Вільний режим у GTA Online

Вільний режим у GTA Online

Вільний режим (Free Mode) – основний ігровий режим у GTA Online. У ньому гравці можуть вільно подорожувати картою, купувати речі, а також грати у різні міні-ігри. Гравці не можуть вибирати налаштування погоди, трафіку, вимикати спавн поліції, як це було раніше можливим у мультиплеєрі GTA IV. На Xbox 360 та PS3 у вільному режимі одночасно може грати до 16 гравців. На ПК, Xbox One і PS4 – до 30.

Вільний режим у GTA Online

Гравці, які не бажають вступати у перестрілки з іншими гравцями у сесії, можуть увімкнути пасивний режим. У ньому гравець не зможе використовувати зброю, а інші гравці не зможуть його вбити. Пасивний режим можна активувати безкоштовно, проте слід пам’ятати про одне обмеження: гравцю потрібно зачекати 60 секунд, щоб вийти з пасивного режиму, а також 60 секунд, щоб знову його активувати, після цього. Таке обмеження існує, аби пасивний режим не використовували, як перевагу у сутичках та перестрілках.

Вільний режим у GTA Online

У вільному режимі гравці можуть купувати речі та одяг у магазинах, нерухомість, а також різний транспорт через інтернет. Можна змінювати свій стиль у перукарнях та набивати тату. Для того, щоб швидко заробити декілька тисяч баксів, можна пограбувати заправку, або ж невеликий магазин з їжею. Гравцям доступні безліч міні-ігор, імпровізовані гонки, а також дезматчі 1 на 1.

Вільний режим у GTA Online

У вільному режимі гравці отримують нові місії, можуть вибирати завдання, інші ігрові режими та розпочинати підготовку до пограбувань. Варто додати, що гравці можуть створювати закриті сесії для себе та своїх друзів, якщо не бажають зустрічати випадкових людей.