GTA: San AndreasІнформація

Зачіски, одяг і тату в GTA San Andreas

Вперше гравець відвідує перукаря у другій місії під назвою “Райдер”. Після цього Карл може відвідувати перукарні. Чи ви знали, що від зачіски яку вибрав гравець буде залежати реакція Райдера? А те, що вона може вплинути на сексуальність чи повагу банди? Подумайте про це, коли Карл піде наступного разу на побачення. Зачіски у різних перукарнях можуть відрізнятися. Найсексуальніші зачіски — це Cornrow та Jheri Curl в Old Reece’s (Лос-Сантос), Bald Head (Лисина) — Playa Del Seville (Лос-Сантос) та Blond Cornrow, Datail Cut, Grove Cut в інших перукарнях штату Сан-Андреас. До речі, ці самі зачіски допоможуть вам отримати і повагу банди. Але якщо вам байдуже на привабливість і вас турбує лише Гроу-стріт, тоді варто пофарбувати волосся в зелений.

Одяг

Одяг в магазинах штату Сан-Андреас можна купити в наступних магазинах: Binco, Didie Sachs, ProLaps, SubUrban, Victim та Zip. Binco, ProLaps і SubUrban стають доступними після місії “АК і Дев’ятки”. Zip відкривається після того, як Карл починає проходити місії у Сан-Фієро. А ось Victim відкривається тоді, коли гравець переїжджає у Лас-Вентурас.

Майже кожен будинок у штаті має свій гардероб, де Карл може змінити одяг. Після придбання, одяг автоматично стає доступний у кожному будинку. Одяг впливає на 4% поваги банди і майже на 50% сексуальної привабливості. Будьте обережні: необачний постріл в магазині закриє можливість придбання одягу. Якщо таке сталося, тоді доведеться вийти і зайти в магазин знову. Найкращі магазини, щоб купувати одяг — це Victim та Didier Sachs. Звісно, одяг коштує там дорого, але це дозволить підняти сексуальність головного героя до тих самих 50% відсотків, про які ми говорили раніше.

Тату

Тату-салони відкриваються після другої місії. Тату допомагають покращити рівень поваги та сексуальної привабливості, проте лише на 1-3% за кожний малюнок на тілі. Для максимального результату доведеться розмалювати Карла до рівня репера 50 Сent.