GTA 5Новини

Прихильники GTA 5 знайшли у грі справжнє лохнеське чудовисько!

Прихильники GTA 5 знайшли у грі справжнє лохнеське чудовисько!

Реліз GTA 5 відбувся 7 років назад, проте це не зупиняє гравців від пошуків нових містичних явищ та секретних місць. Хоча прихильники гри чекають на анонс GTA 6, вони цілком не проти знайти щось нове у своїй улюбленій грі. Цього разу гравці знайшли гігантського монстра, що тероризує місцевих мешканців.

Останнє масштабне оновлення додало в гру острів Cayo Perico. Там користувачі мають організувати пограбування, проте їх продовжує відволікати монстр. Більшість гравців спантеличені тим, що перед ними опиняється справжнє лохнеське чудовисько! Його можна відшукати поруч з береговою лінією нового острова. Там ви зможете помітити довгу шию, яка виринає із води.

Прихильники GTA 5 знайшли у грі справжнє лохнеське чудовисько!

Прихильники гри зраділи появі легендарного монстра у GTA V. Вони почали вивчати берег острова, аби знайти ще якусь цікавинку. Виявилося, що на березі повно мертвих морських мешканців. Наприклад, мертві величезні кити. Можна допустити, що їх вбило лохнеське чудовисько. Також не дивуйтеся, якщо ви натрапите на мертву рибу зі слідами укусів. Це також брудна робота нового чудовиська.

Згідно з Вікіпедією, лохнеське чудовисько — це нерозпізнана таємнича тварина чи група тварин, чию появу нібито зафіксовано на шотландському озері Лох-Несс. Більшість науковців вважають зібрані на сьогодні докази непереконливими. Головна теорія вбачає у чудовиську вид плезіозавра.