GTA: San AndreasНовини

Чутки про ремастеринг GTA 3, Vice City та San Andreas

Чутки про ремастеринг GTA 3, Vice City та San Andreas

Всі ми знаємо, що не варто просто так довіряти чуткам. Але й ігнорувати їх повністю неможливо, оскільки завжди є вірогідність правдивості такої інформації. Чергова порція чуток з`явилася на одному з фан-форумів GTA, де користувач, що називає себе Mach1bud, залишив загадкове повідомлення. Спочатку він розмістив свій пост в розділі GTA V з поміткою “незабаром” Потім, коли інші користувачі стали писати, що він не зовсім точно вибрав розділ, адміністратор сайту додав власні теги до цієї теми. І цей вчинок ще більше зацікавив користувачів.

Зрозуміло, що інформація безпосередньо стосується легендарних ігор серії Grand Theft Auto. Це 3, Vice City і San Andreas. Далі Mach1bud додав, що інформація повинна підтвердитися (або спростуватися) приблизно за три місяці.

Очевидно, що в Rockstar задумали якийсь повномасштабний ремастеринг зазначених частин GTA. Не дарма один з адміністраторів розмістив у своєму Твіттері знімки фанатських платіжних карт Shark. Найбільше дивують їх номери: 2001, 2003, 2004 і 2013. Це зовсім не випадковий набір цифр. У такі роки Rockstar випускали відповідні частини гри.

В кінці цифрової комбінації на картках значиться B46. Може бути, що це чистий збіг. Але дехто вважає, що так зашифрована фраза “до 6 частини”. Офіційних коментарів Rockstar немає, так що залишається покладатися на інсайдерську інформацію.

Чекати залишилося недовго. Протягом 90 днів повинна прояснитися ситуація з релізом ремастера на старі ігри серії Grand Theft Auto. Звичайно, фани сподівалися на випуск повноцінної 6 частини, але з нею, схоже, не все так просто. Тому й оновлені GTA III, Vice City і San Andreas цілком згодяться.