Технології

Надходження PlayStation 5 і аксесуарів в Україні затримуються. Нова орієнтовна дата — 21-24 листопада

Надходження PlayStation 5 і аксесуарів в Україні затримуються. Нова орієнтовна дата — 21-24 листопада

Найбільший український інтернет-магазин Rozetka надіслав 5 листів, тим хто попередньо замовляв PlayStation 5, з повідомленням про те, що вони не отримають свою консоль з першої партії в день старту продажів, 19 листопада. Затримки з надходження PlayStation 5 і аксесуарів – у всіх без винятку українських ритейлерів, а не тільки в Rozetka.

Шановний клієнт! Дякую, що вибрали нас для попереднього замовлення товару SONY PlayStation. На жаль, надходження товару затримується. Орієнтовні дати надходження на склад — 21-24.11.2020. Ми проінформуємо вас про дату відвантаження дзвінком або в СМС. Вдячні за розуміння та очікування. Перепрошуємо за затримку.


Одночасно Rozetka зробила оголошення про затримку надходжень у своєму телеграм-каналі, зазначивши, що консолі та периферія вже прибувають в Україну і після проходження митного оформлення почнуть роз’їжджатися містами.

Надходження PlayStation 5 і аксесуарів в Україні затримуються. Нова орієнтовна дата — 21-24 листопада. PS5 вийшла в окремих країнах 12 листопада, а сьогодні, 19 листопада, вона надходить у продаж по всьому світу.

В Україні попередні продажі PS5 стартували 22 жовтня. Спочатку магазини, в тому числі і Rozetka, обіцяли доставити замовлення покупцям в Києві в день старту продажів 19 листопада, а в регіони — 21-23 листопада.

Раніше Sony вирішила на старті продавати PS5 тільки в інтернет-магазинах (коли консоль надійде в роздріб, невідомо). Водночас українські магазини давно досягли ліміту і поки не приймають нових замовлень. Коли очікуються нові надходження PS5 в Україні, невідомо.