GTA 6Чутки

Чутки про GTA 6: фанати думають що в мережі з’явилася справжня карта гри

Чутки про GTA 6: фанати думають що в мережі з'явилася справжня карта гри

Фанати серії ігор Grand Theft Auto від компанії Rockstar обговорюють новину про появу можливих карт локацій 6 частини гри. Поки це все на рівні чуток, але деякі збіги змушують задуматися. Вперше карту побачили користувачі ресурсів Reset Era і Reddit.

Дивно, що малюнок нового ігрового світу GTA 6 майже до дрібниць повторює ту картинку, яка до мережі потрапила трохи раніше. Події нової версії гри будуть розгортатися на острові, розділеному на 2 нерівні частини протокою. У більшій частині помітна якась пляма, мабуть, озеро. Незрозуміло, як обидві частини будуть з’єднані між собою. Швидше за все, розробник передбачив мости.

Чутки про GTA 6: фанати думають що в мережі з'явилася справжня карта гри

Якщо порівнювати дане зображення зі старим, то там інший, більший масштаб. Ще раз уточнюємо, що обидві картинки — це всього лише можливі карти. Невідомо, якими вони будуть насправді.

Про вихід шостої частини гри чутки ходять вже давно. GTA 5 виповнилося 8 років, і це достатній термін для розробки наступної частини серії. Між першою, другою і третьою іграми розрив становив 2 роки, потім збільшився до 7 років. Інтервал перед виходом 4 частини заповнювали інші релізи. GTA 5 з’явилася у 2013, через 5 років після виходу попередньої гри. У період між ними втиснули “Chinatown wars”. Зараз пауза явно затягнулася.

Але не все так погано. Нещодавно Take-Two Interactive, новий власник Rockstar, ще в кінці літа провела заміну ігрових доменів на нові. А музикант Пітер Райс стверджує, що компанія вже замовила саундтрек до гри. Хтось з ніком Markothemexicam на майданчику Reddit, посилаючись на близьке джерело, згадав, що нова GTA знову повернеться в Vice City. Чекаємо виходу і сподіваємося на краще.