GTA 5Новини

Потрійні нагороди за режим «Power Play» в GTA Online

Потрійні нагороди за режим «Power Play» в GTA Online

На гравців чекають потрійні нагороди за режим «Power Play» в GTA Online. А також бонуси за завдання з продажу спецвантажу, випробування на час і не тільки. GTA$ і RP, тому у всіх учасників цього командного бою буде шанс пристойно заробити. За допомогою надсучасного озброєння і руйнівного спорядження ви повинні розірвати суперників, змагаючись на різноманітних картах, в тому числі на борту USS Luxington і на ракетній базі в надрах гори Чіліад.

Удвічі більше GTA $ і RP за завдання з продажу спецвантажу

Шефам, які хочуть диверсифікувати свої доходи, ми рекомендуємо збути частину накопиченого товару: наступні сім днів всі завдання по продажу спецвантажу будуть приносити вдвічі більше грошей. Крім того, діє знижка на всі склади для спецвантажу, тому зараз ідеальний момент, щоб влитися в ряди контрабандистів або вивести свій бізнес на новий рівень.

Потрійні нагороди за випробування на час

Радісна новина для любителів швидкої їзди: на цьому тижні також потроєні нагороди за проходження випробування на час «Від і до» і випробування на час RC «Сайпрес-Флетс». Це чудова можливість виграти понад 600 000 GTA$ за обидві гонки, тому швидше прямуйте до фіолетової мітки на карті.

Футболка ZiT в подарунок

Увійдіть в GTA Online в будь-який день до кінця тижня і ви отримаєте в подарунок футболку ZiT. Адже ви хочете прорекламувати цю технологічну компанію, водночас захищаючись від палючих променів сонця? Взаємовигідний варіант, як не крути.

Призовий транспорт цього тижня: Ocelot XA-21

В головному залі казино-готелю Diamond ви можете спробувати щастя на колесі удачі та виграти GTA$, RP або безліч інших призів. Головний приз цього тижня – Ocelot XA-21, гібридний суперкар, здатний вдвічі перевищити швидкісний режим, не розбудивши сусідів.

Знижки

Амбітні ділки можуть розширити свої володіння, скориставшись знижкою 50% на великі склади для спецвантажу, а також низкою вигідних пропозицій на транспорт.

Знижка 40% на Ocelot Locust
Знижка 40% на Übermacht SC1
Знижка 30% на Emperor ETR1
Знижка 50% на всі великі склади для спецвантажу