GTA 6Чутки

Чутки: GTA 6 буде про наркоторгівлю

Чутки: GTA 6 буде про наркоторгівлю

Ще один витік про GTA 6 на сайті 4Chan. Користувач написав, що дружина його співробітника працює в Rockstar. Ось що він довідався:

GTA 6 буде анонсовано наприкінці березня 2020 р. Незважаючи на нещодавній спалах COVID-19, плани щодо анонсу, схоже, поки залишаються без змін (як бачимо, анонсу в березні так і не відбулося).

Події GTA 6 відбуватимуться здебільшого в Маямі, тобто Вайс-Сіті (цим уже не здивуєш).

Єдиний головний герой, чоловік.

Карта величезна. Знаю, що всі вже й так очікують цього, але вона ніяк не могла наговоритися про розмір карти. І хоча вона була трохи під кайфом, чесно кажучи, але постійно казала, що карта підірве людям мізки завдяки консолям наступного покоління.

Цікава цитата від неї, яку я записав: “Я не можу уявити інших онлайн-ігор, які змогли б зрівнятися з цією, коли вона з’явиться. Навряд чи наші конкуренти готові до такого.” Може, це все пусті балачки, проте хто зна?… Усе одно я захопився 🙂

Вона сказала, що в центрі історії наркоторгівля. GTA: San Andreas розповідала про вуличні банди, GTA IV про мафію, GTA V про ФБР, а тепер GTA VI буде вся про наркокартелі.

У грі знову буде колесо вибору зброї, що й не дивно.

GTA 6 матиме два типи онлайн-режимів. Один буде рольовим, щоб задовольнити ту велику RP-спільноту, через яку GTA 5 має багато переглядів на Twitch. Інший нагадуватиме поточну GTA Online. Але вона зазначила, що компанія багато навчилася від GTA Online і знає, чого уникати наступного разу. Вона сказала, що тепер онлайн буде менш жадібним (платити, щоб виграти) і дасть змогу всім грати на рівні завдяки вдосконаленій системі розшуку. Наприклад, тепер вас можуть переслідувати протягом тривалого часу. Ви можете бути злочинцем у списку розшуку. Скажете, що не хочете постійно тікати від переслідування, а хочете побешкетувати? Ну, тоді грайте соло або в режимі RP. Але в онлайні готуйтеся, що за вас усе робитиме ваш картель. Тепер ви гратимете з точки зору великого бізнесмена.

Вірити цьому чи ні — вирішувати вам. Зрештою, ми скоро дізнаємося, наскільки це правда.

Про всяк випадок, ось скріншот.

Чутки: GTA 6 буде про наркоторгівлю

Джерело