GTA 6Чутки

Чутки: У Grand Theft Auto 6 може з’явитися Ніко Белік

Якщо вірити останнім чуткам стосовно GTA 6, у грі буде величезний сюрприз для поціновувачів GTA 4 та GTA 5. Згідно з витоком інформації, два добре відомі нам протагоністи, повернуться в наступній Grand Theft Auto. Один із них — Ніко Белік, головний герой GTA 4, який згадується у GTA 5, проте не з’являється у грі.

Ніко Белік так і не поніс покарання за свої злочини. Історії про цього серба досі періодично розповідають у Ліберті-Сіті, про нього згадується в багатьох статтях і новинах, йому навіть присвятили документальний фільм. Події GTA 4 спричинили гігантські перестановки сил у злочинному світі, і ослаблення майже всіх злочинних фракцій. Це відкрило шлях для швидкого зростання сім’ї Крастенбургів.

Інший персонаж, який може повернутися, згідно з останніми чутками, це Майкл Де Санта, один із трьох головних героїв GTA 5. Інсайдери стверджують, що актор, який зіграв цього персонажа, Нед Люк, знову співпрацює з Rockstar Games. Паралельно ходять чутки, що Майкл з’явиться в наступному великому оновленні GTA Online.

“Швидше за все, це буде у вигляді доповнення для GTA Online, але також цілком можливо, що він зніматиме фільм у Vice City у GTA 6. Це може бути й те, й інше. Нам доведеться почекати та побачити все на власні очі”, – сказав автор витоку про можливе повернення персонажа у GTA 6.

Вся ця інформація надійшла від GTA_VI_Leak на Reddit, який отримав певне визнання після витоку інформації про участь Dr Dre у DLC The Contract. Звичайно, все це неофіційна інформація, тому слід сприймати її критично.