GTA: Vice CityПроходження

Місії Кена Розенберга

The Party (Вечірка)

Місії Кена Розенберга

Твій товариш по нещастю Кен пропонує тобі познайомитися з полковником Кортесом. Він серйозна людина, що має хороші зв’язки. Ігнорувати таку нагоду у скрутний момент — дурість. Але перед цим спочатку ти маєш заїхати до магазину одягу, щоб придбати солідний прикид. Підбери іконку костюму, щоб переодягнутися. Далі вирушай за рожевим маркером до порту. На яхті полковника ти познайомишся із самим полковником Кортесом та його донькою, яка представить тобі інших гостей її батька. Ними виявляться впливові та відомі люди Вайс-Сіті. Після заставки відвези доньку Кортеса до стрип-клубу.

Місії Кена Розенберга

Винагорода: 100 доларів

Back Alley Brawl (Бійка в провулку)

Місії Кена Розенберга

Цього разу Кен радить тобі поговорити зі своїм знайомим Кентом Полом. Кент великий пліткар та учасник всіх крутих тусовок. На думку Кена він стовідсотково мав щось чути про пограбування вашої кримінальної угоди. Отже, хапай тачку та вирушай до клубу “Малібу”. Після хорошого прочухана, Кент розповість тобі про шеф-кухаря, який судячи за все, замішаний у справі. Вирушай за жовтним маркером. Після того, як ти виб’єш все лайно з кухаря, звідкись з’явиться хлопець на ім’я Ланс Венс. Він запропонує тобі допомогу з пошуком викрадачів кокаїну та грошей. На роздуми, що сказати йому у відповідь, у тебе не буде часу, адже на вас нападуть друзі вбитого шефа. Біжи за Венсом та сідай за кермо його авто. Їдь за маркером до місця призначення, щоб успішно завершити місію.

Місії Кена Розенберга

Винагорода: 200 доларів

Jury Fury (Лють Присяжних)

Місії Кена Розенберга

Сьогодні, в ім’я справедливості, ти маєш переконати двох присяжних по справі мафіозі із сім’ї Фореллі в тому, що він невинний. А допоможе в цьому тобі твій друг — молоток! Все просто, вирушай за жовтими маркерами та розтрощи їхні тачки. Не потрібно вбивати самих присяжних, адже якщо хоч один із них загине, тобі доведеться заново проходити місію.

Місії Кена Розенберга

Винагорода: 400 доларів

Riot (Бунт)

Місії Кена Розенберга

Другу Кена Ейвері Керрінгтону потрібна твоя допомога. Він просить тебе спровокувати бунтуючих працівників компанії, яку він хоче ліквідувати для того, щоб потім дешево викупити земплю. Вирушай за одягом робочого та переодягнися. Далі їдь до місця призначення. Почни бійку з чотирма бунтарями. Потім знищ фургони, що стоять поруч зі складом. Будь швидким, бо тобі будуть заважати охоронці та розлючена товпа протестувальників. Самий простий спосіб знищення — це підірвати бочки з бензином, що стоять поруч.

Місії Кена Розенберга

Винагорода: 1000 доларів

GTA: San AndreasПроходження

Місії Кена Розенберга

Intensive Care (Інтенсивна Турбота)

Місії Кена Розенберга

Місії Кена Розенберга

Щоб витягнути з неприємностей дупу Кена, тобі доведеться врятувати хлопця, якого ти допитував у місії “Кетчуп на Капоті”. Незабаром його мають виписати з лікарні, тому їдь туди і постав машину на червоному маркері. На місці виявиться, що мафія прибула раніше за тебе і вже викрала бідолашного італійця. Єдине, що ти знаєш, – це те, що мафія була на машині швидкої допомогти. Тарань позначені червоним маркером машини швидкої, поки не знайдеш потрібну. Коли ти її відшукаєш і вб’єш мафіозі, відвези хлопця на м’ясну фабрику.

Нагорода: $5.000

Місії Кена Розенберга

Місії Кена Розенберга

The Meat Business (М’ясний Бізнес)

Місії Кена Розенберга

Місії Кена Розенберга

Кена Розенберга, здається, добряче вставило, тому він не може сам поїхати на переговори з мафією. Зустріч має відбутися в приміщенні м’ясної фабрики. Почекай в машині на Кена і вирушай до позначеного місця. На фабриці ти зрозумієш, що супроводжувати Кена було поганою ідеєю. Італієць, якого ти залякував, лише від одного твого вигляду впаде мертвим від серцевого нападу. Після цього конфузу мафія захоче вас убити. За мить фабрика запалає від кинутого одним із мафіозі коктейлю Молотова, тому коли ти будеш відстрілюватись, Кен буде гасити полум’я на вашому шляху. Позбудься усіх ворогів та відвези Кена назад до його казино.

Нагорода: $8.000

Місії Кена Розенберга

Місії Кена Розенберга