Інше

Літній розпродаж: Складаємо список покупок

Літній розпродаж: Складаємо список покупок

Отже, до літнього розпродажу на Steam залишається трохи більше, ніж один тиждень, тому саме час визначитись із майбутніми покупками. Це потрібно зробити для того, щоб не згрібати усе підряд на емоціях у перший день знижок. Для зручності ігри можна додавати до списку бажано на сторінці продажу. Таким чином ви про них не забудете, а Steam люб’язно повідомить, коли на бажану вами гру розпочнеться знижка. Це може статися із самого початку розпродажу, або ж трохи пізніше – за декілька днів. Останні декілька розпродажів на Steam, знижки були фіксовані, на відміну від, того, як це було ще рік назад. Раніше розробники могли збільшити знижку на короткий період, наприклад, з – 50% до -75% і т.д. Цього разу Valve також, напевно, дотримається подібної політики. Тим більше, що була реалізована система повернення грошей за гру, якщо гравець зіграв в неї менше, ніж дві години. У будь-якому разі ця інформація буде підтверджена чи спростована на початку розпродажу, тому можете не переживати.

Літній розпродаж: Складаємо список покупок

Якщо ви бажаєте придбати ігри для колекції, зверніть увагу на паки ігор від певних розробників. Це дозволить вам зекономити хороші гроші на покупках. Наприклад, Grand Theft Auto Collection. Туди входять: GTA: 3, GTA: VC, GTA: SA, GTA: IV, GTA: Episodes from LC. Цей пак зазвичай продають зі 75-90% знижкою, тому це хороша нагода розжитися ліцензійними копіями своїх улюблених ігор.

Літній розпродаж: Складаємо список покупок

Розробники деяких багатокористувацьких ігор, як Rust, пропонують придбати паки ігор для друзів. Таким чином, якщо “скинутися” і купити гру разом, можна отримати її набагато дешевше. Один з друзів має зайти на сторінку гри, додати пак у кошик та оплатити покупку. Після цього у нього автоматично активується одна з копій гри. Решта ігор залишається у нього в інвентарі, через функції якого, їх можна подарувати друзям. Примітка: не довіряйте цю справу людям, що мають проблеми з алкоголем чи схильність грати у азартні ігри. smile