GTA 5Статті

GTA Online: Survival

GTA Online: Survival

Survival (Виживання) – режим, що стає доступним з 15-го рівня у GTA Online. Гравці мають вистояти 10 хвиль нападів від різних ворогів. Гра вважається проваленою тоді, коли одночасно загинуть всі члени команди. Якщо наприкінці хвилі залишається живий принаймні один учасник і він вбиває всіх ворогів, решта команди з’являється на початку наступної хвилі.

GTA Online: Survival

Кожна нова хвиля збільшує складність гри та рівень озброєння ворогів. Ті можуть використовувати різний наземний транспорт та вертольоти. Гравці можуть поновлювати запас здоров’я та броні підбираючи аптечки та бронежилети. Боєзапас краще поповнити перед початком гри, проте за бажанням патрони можна підбирати з ворожої зброї.

GTA Online: Survival

Усього в режим можуть грати 4 гравці. Між хвилями є перерва у 20 секунд. Її можна використовувати для того, щоб підбирати потрібні речі, розставити бомби чи зайняти кращу позицію. На кожній карті можна напівзакриті місця, де зручно оборонятися. Зазвичай їх можна легко відшукати за декілька перших хвиль.

GTA Online: Survival

За успішне проходження однієї карти кожен гравець отримує приблизно 20-30 тисяч доларів. Проходження в середньому займає 25-30 хвилин.