GTA 5Статті

GTA Online: Race

GTA Online: Race

Гонки в GTA Online – один із основних режимів у грі. Не варто плутати цей режим із імпровізованими гонками у вільному режимі. Для того, щоб почати гонку потрібно знайти чи створити ігрове лобі. На вибір вам представлені офіційні гонки, що були створені Rockstar, а також ті, що були зроблені фанатами. Більшість з них не такі якісні та зручні, як офіційні, проте серед них теж можна знайти щось цікаве.

GTA Online: Race

Ви можете вибирати різні класи транспорту. Тому можна спробувати позмагатися не лише на машинах, але і на велосипедах, байках, літаках, вертольотах та човнах. За бажанням можна увімкнути безконтактний режим, можливість використовувати свій транспорт чи вимкнути повітряний карман. Також можна змінювати погоду, час та кількість кіл.

GTA Online: Race

Найбільшу грошову нагороду отримує той, хто займає перше місце. Чим гірший буде результат, тим менше грошей дістається гравцеві. Також гравці можуть заробити додаткові гроші роблячи ставки на один одного. Тому, якщо ваш друг природжений Шумахер – є сенс поставити на нього зайву сотню доларів.

GTA Online: Race

Усього є три типи гонок: стандартні з колами, точка до точки та ралі. Ралі – єдиний режим, що вимагає роботи у парі. В одній машині розміщається одразу два гравці. Один з них керує машиною, а інший слідкує за радаром та пояснює іншому куди їхати.