GTA 5Статті

Зброя у GTA V

Зброя у GTA V

У GTA V система озброєння зазнала багато суттєвих змін. Відпер гравці можуть носити декілька видів зброї у одному слоті, змінюючи їх за необхідності. Тому більше не доведеться вибирати улюблений пістолет чи автомат, бо гравець може мати при собі одразу всю зброю, яку він придбав.

Зброя у GTA V

Переключатися на іншу зброю відтепер потрібно через спеціальне коліщатко вибору зброї. Під час його активації у сюжетній частині гри автоматично вмикається уповільнення часу. Спочатку така функція може здаватися незручною, проте до неї можна доволі швидко звикнути.

Зброя у GTA V

Купувати зброю можна у магазині Ammu-Nation, який був недоступний у попередній GTA IV, проте добре відомий гравцям GTA, які проходили інші ігри серії. Також у цьому магазині можна модифікувати вже куплену зброю. Гравці можуть додавати розширені магазини, глушники, ліхтарики, приціли, а також проводити різні косметичні зміни.

Зброя у GTA V

У грі зброя поділяється на: холодну, метальну, пістолети, пістолети-кулемети та кулемети, дробовики, штурмові гвинтівки, снайперські гвинтівки та важке озброєння.