GTA 5Статті

Про оновлення GTA Online

З GTA Online розробники хочуть принести для нас дещо новеньке і свіженьке для ігрової індустрії, а саме – величезний живий світ для декількох гравців, який буде рости і розширюватися з часом.

Те, як виглядатиме GTA Online в ідеалі – визначаєш ти. Гравець. Те, що ти будеш робити в мультиплеєрі, те, які речі будеш створювати в редакторі, що тобі буде подобатися, а що навпаки – викликати відторгнення, все це буде враховуватися Rockstar Games.

Також планується постійний потік оновлюваного контенту і оновлень в найближчі тижні і місяці, тому що перші пару тижнів буде йти тестування в реальному часі, коли GTA Online перейде з рук розробників в руки гравців. Очікується, що все має проходити більш-менш гладко, але знаючи те, що навіть у випадку з GTA 5 у Social Club почали відмовляти сервера, доводиться сподіватися і… тримати кулаки.

Про оновлення GTA Online

Після цієї пари тижнів гравцям буде включена можливість створювати свій власний контент.

Зробимо GTA Online краще:
У перші місяці гра буде тільки налаштовуватися (у кращому сенсі цього слова) і розширюватися. Тому розробникам необхідний зворотній зв’язок з гравцями, які безпосередньо проводитимуть в мультиплеєрі GTA 5 довгі хвилини та години.

GTAOnline@rockstargames.com: сюди ви можете надсилати свої пропозиції щодо поліпшення гри. Пам’ятайте, що якщо ви знаєте англійську лише лише за допомогою Google Translate, то краще не надсилати Rockstar Games свої листи!

Ідеальним варіантом без ідеального знання англійської мови могли б стати короткі пропозиції, в яких ви зробите мінімум помилок, з корисним баг-репортом.

Крім цього, в Social Club відкриють спеціальний форум GTA Online, де теж можна буде поспілкуватися на тему розвитку гри. Але не забувайте і про наш форум на сайті.

Отже, що ж буде в цьому чудовому, крутому і активному мультиплеєрі?

Про оновлення GTA Online

Відкритий ігровий світ, розрахований максимум на 16 чоловік онлайн. Можна ходити в кіно, кататися на великах, змагатися в тирі або … грабувати, розкривати інкасаторські вантажівки, діставати легкі гроші, заробляти репутацію.

Про оновлення GTA Online

Робота: є купа робіт для такого серйозного хлопця, як ти. Можеш бути самотнім вовком і звалювати на себе всі місії. А можеш приєднатися до якої-небудь команди, і влаштовувати хаос на просторах Лос-Сантосу і Блейн-Каунті.

Гоночки: абсолютно будь-який вид гонок, починаючи з класики і закінчуючи позашляховими випробуваннями, погонями на океанських хвилях і повітряними піруетами. Спробуйте божевільний режим GTA Race або краще займіться ралі, де необхідна участь двох осіб – водія і штурмана, щоб долати підступні перешкоди на критичних швидкостях.

Про оновлення GTA Online

Спорт: приєднуйся до друзів або незнайомців, щоб разом пограти в гольф або теніс або пострибати на парашуті. Все це принесе гроші і репутацію.

Налаштування: створіть свого власного героя, використовуючи Редактор Персонажа (Character Creator). Ви також зможете костюмізуватт машини і свій власний склад бойової зброї.

Репутація і грошові потоки: репутація створюється і заробляється буквально на всьому, що ви робите в GTA Online. Чим більше у вас репутації, тим вище ранг, а це означає відкриття додаткових функцій, зброї і кримінальних контактів.

Ви можете швидко заробляти через кримінальну діяльність, гонки, або… завантаживши у гру GTA $. Їх можна буде купувати через внутрішньоігровий магазин. Але не зліться – гра і її економіка збалансовані настільки, що геймери, які не будуть купувати щось за реальні гроші, не відчують себе пригніченими. «Все ок», гарантують розробники.

Вам не потрібно витрачати реальні гроші, щоб отримати доступ до зброї, автомобілів, одягу і т.д., все це доступно всім, але ви можете приплатити, щоб отримати доступ до цих речей трохи швидше.

Про оновлення GTA Online

Перелік оновлень на найближче майбутнє:
– Творець Контенту (The Content Creator): з’явиться через пару тижнів з можливістю створювати власні режими Deathmatches і гонок.
– The Beach Bum Pack: чотири нових дивовижних пляжі для веселощів на транспорті, більше 300 предметів для відпочинку і 2 види нової зброї.
– Захоплення прапора: класичний режим із захоплення прапора. Надалі, режим CTF буде включений до Творця.
– Пограбування: нові серйозні пограбування зажадають ретельної підготовки і планування, аж до збору на вашій квартирі.

Всі оновлення будуть безкоштовними.

GTA Online стане доступною 1-го жовтня.