GTA: Vice CityПроходження

Місії Print Works

Придбай друкарню для того, щоб відкрити нові місії та продовжити проходження гри. Це буде коштувати тобі 70 000 доларів.

Spilling the Beans (Здобуття Правди)

Місії Print Works

Місії Print Works

Працівник друкарні Ернест пропонує Томмі використовувати друкарню для того, щоб друкувати фальшиві гроші. Переобладнати її буде не складно, якщо знайти високоякісне гальванокліше для друку. Сідай на таксі, аби зекономити час та вирушай до клубу “Малібу”. Там Кент розповість Томмі, що потрібна йому річ є у Тріад. Вирушай у доки. Заходь на палубу потрібного корабля та вбивай охоронців, що стануть тобі на заваді. Піднімайся нагору та заходь на рожевий маркер. Відвези отриману інформацію назад до друкарні.

Місії Print Works

Місії Print Works

Винагорода: 2000 доларів

Hit the Courier (Смерть Кур’єра)

Місії Print Works

Ти маєш перехопити кур’єра та викрасти гальванокліше. Вирушай у доки. Там на тебе будуть чекати озброєні дівчата. Не треба жаліти цих дам, бо вони виявляться доволі небезпечними штучками. Будь обережним, бо вороги будуть повсюду. Перевіряй дахи та крани, перш ніж впевнишся, що ти у безпеці. Не знищуй припарковані автомобілі, щоб кур’єр нічого не запідозрив і спокійно приземлився. Не підривай вертоліт із кур’єром, адже тоді гальванокліше буде знищено і місію буде провалено. Вбий кур’єра, коли він вийде з вертольота. Далі хапай гальванокліше та щодуху мчи до друкарні.

Місії Print Works

Винагорода: 5000 доларів