GTA: Vice CityПроходження

Телефонні місії

Таксофони позначені відповідними іконками і знаходяться у різних районах Вайс-Сіті. Підійди до них та стань на маркер, якщо хочеш розпочати місію.

Road Kill (Вбивство на Дорозі)

Телефонні місії

Твоя ціль — Карл Пірсон, кур’єр однієї з піцерій Вайс-Сіті. Його місцеперебування позначене жовтою точкою на карті. Вирушай та прикінчи бідолаху.

Телефонні місії

Винагорода: 500 доларів

Waste the Wife (Усунення Дружини)

Телефонні місії

Наступною жертвою має стати місіс Доусон. Вона незабаром вийде із ювелірної крамниці та сяде у своє авто. Тому вирушай до позначеного місця та заїдь на маркер. Розтрощи машину жінки, але в жодному разі не використвуй зброю.

Телефонні місії

Винагорода: 2000 доларів

Autocide (Самознищення)

Телефонні місії

Телефонні місії

Цього разу на тебе чекає багато роботи. У межах 9-ти хвилин ти маєш вбити 6 учасників європейського злочинного угрупування. Всі вони знаходяться у різних місцях та живуть звичайним життям для того, щоб не привертати до себе увагу. Турботливий роботодавець залишив тобі зброю, тому перед початком місії можеш не заїждати до магазину. Перша мішень — Майк Гріфін. Він працює на рекламною щиті, який знаходиться за рогом. На місці діставай снайперську гвинтівку та стріляй йому в голову. Далі ти маєш вбити Діка Таннера, який працює у місцевій службі безпеки. Вирушай до потрібного місця. Виходь з машини та розстрілюй лобове скло позначеного авто. Треття та четверта цілі знаходяться у районі Vice Point. Першого хлопця звати Маркус Хемонд, другого — Франко Картер. Вбий їх обох. П’ятий бандит на ім’я Нік Конг відпочиває на яхті. Щоб його вбити тобі знову знадобиться снайперська гвинтівка. Останнього хлопця звати Чарлі Діксон. Він катається по місту на байку. Доведеться бути швидким, аби його не прогавити. Відправ Чарлі до решти його банди, щоб успішно закінчити місію.

Телефонні місії

Телефонні місії

Винагорода: 4000 доларів

Check Out at the Check In (Перевірка)

Телефонні місії

Цього разу таксофон знаходиться у терміналі міжнародного аеропорту. Тому Томмі доведеться залишити всю зброю назовні. Розпочинай місію та знайди заховану снайперську гвинтівку. Ти маєш слідкувати за жінкою, шо позначена маркером. Далі вбий чоловіка, з яким вона почне діалог. Також прикінчи його охоронця. Хапай кейс та вибігай з аеропорту. Забери назад зброю, яку тобі довелося залишити. Відвези кейс до магазину Ammu-Nation, що знаходиться у районі Downtown.

Телефонні місії

Винагорода: 8000 доларів

Loose Ends (Кінці у Воду)

Телефонні місії

Телефонні місії

Ти маєш вбити учасників злочинної угоди, яка зараз відбувається на даху фабрики морозива. Також не забудь викрасти їхній товар та доставити його до потрібного місця. Спочатку вбий всіх охоронців на вулиці та знайди шлях на дах. Сходи справа від головних воріт. На даху на тебе будуть чекати ще декілька головорізів. Убий їх. Далі хапай кейс, сідай у вертоліт та лети до аеропорту. Приземли вертоліт у позначеному місці, щоб успішно закінчити місію.

Телефонні місії

Телефонні місії

Винагорода: 16000 доларів