GTA: San AndreasЗброя

Холодна зброя

Складно уявити гангстерську вуличну сутичку без холодної зброї. Саме тому Rockstar надали нам чималий асортимент на будь-який смак та колір.

Холодна зброя

Кастет – це зброя, що знайома кожному українському гравцеві, що виріс чи народився під час суворих 90-х років. Якщо ти не бачив такий у свого однокласника, тоді у тебе є слушна нагода познайомитися з цією свинцевою модифікацією твоєї руки. У грі кастет допоможе тобі у вуличних бійках, а також на ринзі спортивного залу. Зняти його на жаль не можна, але він зникне, якщо ти потрапиш до лікарні чи до поліцейського відділку.

Холодна зброя

Бейсбольна бита – саме те, що ми звикли бачити у голлівудських фільмах про криміналітет. Цей спортивний інвентар не вважається холодною зброєю, проте завдає чималої шкоди у вуличних бійках.

Холодна зброя

Гумова палиця – спеціальний засіб, яким тебе будуть гамселити копи, якщо у тебе всього одна зірка розшуку.

Холодна зброя

Більярдний кий можна знайти у будь-якому барі. Достатньо лише зіграти партію у більярд.

Холодна зброя

Ключка для гольфу – чудова зброя в руках майстра гри у гольф. Її можна знайти поруч гольф-клубом.

Холодна зброя

Лопатою можна не тільки копати грядки, а ще і розтрощити пику недругу.

Холодна зброя

Ніж допоможе вам ефективно розправитися з ворогом без зайвого шуму. Достатньо лише тихо підійти ззаду та перерізати йому горлянку.

Холодна зброя

Катана – це хороша зброя для любителів східних бойових мистецтв. Одним влучним козацьким махом можна відрубати чужу голову.

Холодна зброя

Бензопила – зброя справжнього маніяка. Нею також можна ефективно знищувати чужі машини.

Холодна зброя

Відчути себе доктором Хаусом з цією палицею не вийде, проте вона може стати додатковою холодною зброєю, адже займає окремий слот.