GTA: San AndreasЗброя

Важке озброєння

Важке озброєння – це саме те, що потрібно кожному гравцеві GTA. Ці крихітки допоможуть вам знищити цілі групи ворогів, а також увесь їхній транспорт.

Flame Thrower

Важке озброєння

Незамінний інструмент у боротьбі зі шкідниками. Достатньо лише підпалити мішень, щоб її знешкодити. Далі можна просто споглядати з насолодою за чужими муками. Слідкуйте за мірами безпеки та використовуйте відповідально.

Minigun

Важке озброєння

Допоможе тобі відчути себе справжнім термінатором із другої частини однойменного фільму. Не залишає жодних шансів ворожим машинам та гвинтокрилам. Minigun не можна придбрати у магазині зброї, проте він завжди доступний у конспіративному будинку Торіно, після проходження усіх його місій.

Rocket Launcher

Важке озброєння

Гранатомет призначений для знищення ворої техніки. Щоб підірвати машину чи вертоліт достатньо одного влучного пострілу. Але якщо ви маєте справу з танком, тоді буде потрібно поцілити декілька разів.

Heat Seeking Rocket Launcher

Важке озброєння

Гранатомет, що стріляє ракетами з системою самонаведення. Достатньо потримати приціл на мішені лише декілька секунд, щоб вистрілити і не залишити ворогу жодного шансу. Гранатомет також можна знайти у будинку Торіно.