GTA: San AndreasПотреби

Здоров’я та пов’язані з ним потреби

Здоров'я та пов'язані з ним потреби

Для того, щоб мати змогу комфортно грати та виконувати місії ти маєш слідкувати за червоною смугою, яка показує запас твого здоров’я. Як тільки рівень опуститься до мінімального Карл втратить свідомість та потрапить до найближчої лікарні. Пам’ятай, що кожен візит до лікувальних закладів буде коштувати тобі втраченим ігровим прогресом, усією зброєю та невеликою сумою готівки. Проте якщо ти познайомишся із медсестрою Кетті та зможеш досягти певного прогресу у відносинах, твої речі будуть залишатися при тобі. Віднайти Кетті можна поруч з гольф-клубом у місті Сан-Фієро.

Здоров'я та пов'язані з ним потреби

У GTA: San Andreas немає автоматичного поновлення запасу здоров’я. У разі потреби його можна відновити зберігши прогрес у будь-якому будинку Карла. Це повністю поновить сили, проте цей спосіб недоступний під час виконання місій. Якщо повний запас здоров’я потрібен негайно, тоді можна зайти до фаст-фуду чи піцерії, купити хот-дог або газований напій на вулиці. Також автомати з продажу їжі та лимонаду доступні у багатьох приміщеннях. Під час деяких складних місій гравець може знаходити червоні сердечка. Не слід їх використовувати одразу, якщо ти схопив лише одну кулю. Адже за рогом на тебе може чекати ще більша компанія ворогів. Тому раціональніше буде спочатку вбити якомога більше гівнюків, а вже потім скористатися цим бонусом. Останній спосіб – це секс. Вибір у Карла чималий, при бажанні можна зайти на філіжанку кави до подруги або ж знайти жрицю кохання на трасі.

Здоров'я та пов'язані з ним потреби

Заняття спортом допомагають значно збільшити запас здоров’я, проте його можна одразу прокачати до максимального, пройшовши 12 рівнів місії водія швидкої.

Здоров'я та пов'язані з ним потреби

Щоб застрахувати себе від непередбачених подій не забувай регулярно купувати бронежилет, що доступний у будь-якому магазині Ammu-Nation. Це дасть значну перевагу у перестрілках та збільшить твої шанси на виживання.

Здоров'я та пов'язані з ним потреби

Головний герой гри має необхідність у регулярному харчуванні. Достатньо лише підтримувати рівень жиру приблизно на 10 відсотків. Також не варто переїдати, оскільки Карл може погладшати. Якщо ти з’їси занадто великий об’єм їжі за один раз, твій нігер скоріш за все проблюється. У цьому разі ти не отримаєш додатковий відсоток жиру, а лише втратиш декілька відсотків рівня здоров’я. Детальніше про харчування читайте тут.

Здоров'я та пов'язані з ним потреби

На останок додам, що якщо ти пройдеш 12 рівнів місії пожежника, ти станеш невразливий до вогню. Це значно спростить проходження фінальної місії гри.