GTA: San AndreasПотреби

Секс у GTA: San Andreas

На жаль для Карла, розробники не зробили можливість вдовольнити цю базову людську потребу власноруч. Але не все так погано, оскільки жінки штату Сан-Андреас зовсім не проти йому у цьому допомогти.

Секс у GTA: San Andreas

Секс у GTA: San Andreas

Найпростіший спосіб отримати бажане – це зняти повію на узбіччі. Для цього сідаємо у більш-менш пристойну тачку та паркуємо її біля дівчини, яка найбільше сподобалася. Зазвичай повії підходять до вас самі, проте можна покликати їх за допомогою гудка. Натисніть Y на клавіатурі, щоб відповісти згодою на її пропозицію. Далі потрібно знайти спокійне місце, де немає людей. Переважно для цього найкраще підходять двори спальних районів та автомобільні парковки. Не забувайте, що секс задоволення не з дешевих, тому одразу готуйтеся розпрощатися з певною сумою готівки. Процес допоможе збільшити вашу витриваліть та поповнить запас здоров’я.

Секс у GTA: San Andreas

Альтернатива повіям – це дівчата, з якими може познайомитися Карл. Цей спосіб значно важчий, бо перед тим, як затягнути дівчину до ліжка доведеться значний час з нею зустрічатися. Пришвидшити цей процес допоможуть різноманітні подарунки, наприклад квіти та фалоімітатори. Детальніше про дівчат та їх вподобання читайте тут.

Секс у GTA: San Andreas

Якщо у тебе є бажання керувати цим складним процесом, рекомендую скористатися модифікацією під назвою Hot Coffee. Він повертає заповітну можливість, яку Rockstar вирізали з фінальної версії гри.