GTA: San AndreasІнформація

Харчування у GTA San Andreas

Харчування у GTA San Andreas

Заклади публічного харчування відкриті для гравця починаючи з місії “Райдер” (коли Райдер грабує піцерію Well Stacked Pizza). CJ може відвідувати Burger Shot, Well Stacked Pizza та Clucking Bell. Ці ресторани швидкого харчування можна зустріти у кожному куточку штата Сан-Андреас. Крім того, у грі існують набагато кращі заклади. Але відвідувати їх можна лише під час побачень з дівчатами. Прийом їжі у такому місці ніяк не впливає на режим харчування головного героя та не змінює рівень жиру.

Карл може з’їсти 11 різних страв з меню за 6 годин. Якщо ви захочете з’їсти більше, то його знудить. У такому випадку ви втратите набагато більше жиру, ніж отримали. Дієтичні страви, як салат, не впливають на рівень жиру. Маленька страва (один бургер) додає 1% жиру, а середня (наприклад, смажена курка) – 2%. І на останок, велика страва (ціла піца) додає 3%. Щоб отримати 100% жиру, потрібно всього 3 відвідування ресторанів. Ви маєте з’їдати 11 великих страв кожного разу.

Ожиріння призводить до того, що Карл починає повільно бігати, нижче стрибати та дуже часто не зможе перелізти через паркан.

Харчування у GTA San Andreas

У грі є два способи втрати вагу. Пеший — відмовитися від прийому їжі на 48 ігрових годин. У такому разі щогодини Карл почне втрачати 2.5% жиру. Ще через 26 годин, він почне втрачати м’язи. (2.5% за годину). А як тільки рівень жиру досягне 0%, він почне втрачати здоров’я. Другий — заняття спортом в спортзалі та інша фізична активність.

Меню закладів швидкого харчування:

Well Stacked Pizza

Buster (2 долари, + 1% жиру)
Double D-Luxe (5 доларів, +2% жиру)
Full Rack (10 доларів, +3% жиру)
Salad Meal (10 доларів, 0% жиру)

Clucking Bell

Clucking Little Meal (2 долари, +1% жиру)
Clucking Big Meal (5 доларів, +2% жиру)
Clucking Huge Meal (10 доларів, +3% жиру)
Salad Meal (10 доларів, 0% жиру)

Burget Shot

Moo Kids Meal (2 долари, +1% жиру)
Beef Towwer (5 доларів, +2% жиру)
Meat Stack (10 доларів, +3% жиру)
Salad Meal (10 доларів, 0% жиру)

Інформація взята з офіційного гайду GTA San Andreas.

GTA: San AndreasПотреби

Харчування у GTA: San Andreas

Харчування у GTA: San Andreas

San Andreas стала першою і єдиною грою серії GTA, де головний герой має потребу у регулярному харчуванні. Також у статистику було додано шкалу, яка показує відсоток жиру. Саме за її допомогою ми визначаємо чи потрібно зайвий раз заїхати до фаст-фуду, або ж навпаки у спортзал.

Харчування у GTA: San Andreas

Недоїдання може стати причиною втрати м’язової маси та здоров’я. Карл навіть може дати дуба, якщо ігнорувати цю потребу достатньо довгий час. Тому не забувайте зрідка заходити у місця загального харчування. Крім цього на вулицях можна зустріти продавців хот-догів та автомати з продажу коли.

Харчування у GTA: San Andreas

Харчування у GTA: San Andreas

Порада: Їжа та напої поповнюють запас здоров’я. Пам’ятайте це, бо під час деяких складних місій навіть банка з газованим напоєм може врятувати ваш зад.

Переїдання шкідливе теж. Спочатку Карл втратить значну частину витривалості, можливість перелізти через високі перегороди та стане виглядати, як великий шмат лайна. Є також малий відсоток, того що в нього станеться неочікуваний серцевий напад.

Найшвидший спосіб скинути зайву вагу – це заняття на одному із доступних тренажерів. У будь-якому спортивному залі, Карл може знайти бігову доріжку та велотренажер. Інша фізична активність допомагає теж, проте малоефективно.

Харчування у GTA: San Andreas

Харчування у GTA: San Andreas