GTA 5Новини

Перший DLC для GTA 5 додасть Північний Янктон і нових персонажів? Непідтверджена інформація. Читати на свій страх і ризик

Один з користувачів Reddit знайшов у файлах GTA 5 відсилання до першого повноцінного додаткового контенту (DLC). І, судячи з усього, це буде Північний Янктон. Окрім нової зброї і персонажів, також були виявлені згадки нових субтитрів, радіостанцій і педів.

Ось що стало відомо на даний момент:

Радіостанції
Deutsch Vorher 91.5
North Yankton PR
Homeland 82.3
Electric Drop 95.7
Strings Unleashed 82.9
Better Days FM
Yankton Entert
Northern Rock 56.1

Судячи з усього, згадка такої кількості нового радіо GTA 5 неспроста.

Перший DLC для GTA 5 додасть Північний Янктон і нових персонажів? Непідтверджена інформація. Читати на свій страх і ризик

Персонажі
– Головними героями DLC «Північний Янктон» є Майкл, якийсь хлопець на ім’я Рік і … Ніко.
– Головним лиходієм стане хтось на ім’я Брюс.
– Грейсі з GTA 4 повертається.
– Є субтитри за участю Романа Белліка, виходить, що кінцівка «Помста» (якщо ви вбили Дмитра), в якій Роман виживає, була єдино правильною.

Далі зовсім лютий спойлер, можете пропустити його очима:

Початок

Гей Тоні і Луїс з GTA 4 The Ballad Of Gay Tony повертаються, але … Луїс в DATA-файлі позначений як «Luis_corpse», що означає «Труп_Луіса». По суті, це продовжує славну традицію GTA 5 вбивати персонажів з GTA 4 (дивіться місії «Балада про Рокко» та «Містер Філіпс».

Кінець

Зброя
– Кастет.
– Пістолет-кулемет MP40.
– ACR Rifle.
– Carcano Rifle.
– Цегла (привіт, GTA 4?).
– Sixshoot (швидше за все, револьвер).
– Escopeta (ймовірно, дробовик).
– Бензопила.
– Ведмежий капкан.
– Пістолет-кулемет Томпсона.
– M2 Browning.
– Червона крапка (мабуть, приціл).

Крім цього, у Північному Янктоні є власний тег в Snapmatic – North Yankton. Ніко має спецздібність під назвою «депресія», також згадується, що вона якось пов’язана з наркотиками. Але що точно – поки невідомо. Можна припустити, що спецздібність «депресія» схожа на лють Тревора.

А також, у Північному Янктоні буде кілька типів сніжної погоди.

Ну що, хочете, щоб ці чутки виявилися правдою і зануритися в похмуру історію крижаного району, який зберігає похмурі таємниці, типу трупа Чужого?

Доповнення 1 листопада:

Це була вигадка!

Користувач GTAForums вирішив розіграти інших фанатів, вигадавши всю історію про нібито знайдені рядки коду в ігрових файлах, що належали до додаткового контенту. Але зараз, коли знахідки автора стали попадатися майже на кожному фан-сайті GTA, він зізнався, що все вигадав.