GTA 5Новини

Скоро: оновлення GTA Online, 250 000 $ і Beach Bum Pack

У далекій, далекій галактиці, де обіцяне завжди виконується в зазначений термін, Rockstar Games вже давно вигнали б на околицю села, залишивши без wi-fi та домашнього молока.

Але ми живемо в нашій галактиці, і тому безмірно любимо Rockstar, якими б вони не були.

Отже, наше найближче майбутнє можна освітлити такими подіями:
1. П’яте за рахунком оновлення GTA Online до версії 1.05.
2. Перший DLC під назвою Beach Bum Pack (Пляжне неробство).
3. Включення режиму створення власного контенту.
4. Івенти.
5. Компенсації.

Скоро: оновлення GTA Online, 250 000 $ і Beach Bum Pack

Про долари …
Чекаємо. Поки ще гроші не виписані з тієї причини, що розробники борються з проблемами втрати прогресу проходження GTA Online, плюс ще кілька прикрих помилок. Найближче оновлення мультиплеєра планується наступного тижня, і ось тоді всі ми отримаємо по 250 000 $.

Про додатковий контент
Перший DLC з’явиться на початку листопада. У Beach Bum Pack буде тематичний пляжний транспорт, і нові види зброї, яку можна використовувати як в онлайні, так і в режимі одиночного проходження. Плюс нові налаштування вашого персонажа, включаючи татуювання, зачіски і т.д.

Також додадуть нові Справи (виживання, бандитські розбірки, парашутизм, гонки, перестрілки, команда уцілілих).

Про редактор контенту
Нічого нового, крім того, що на кльові гонки і дедматчі (поки що) буде ставитися ярлик, що сповіщає про те, що контент перевірений самими Rockstar Games. І його будуть публікувати в новинах.

Про івенти
Починаючи з листопада стартують онлайнові івенти в GTA 5, де можна буде поборотися в мультиплеєрі з самими розробниками. Переможцям будуть давати нагороди та подарунки, в тому числі внутрішньоігрові знижки. Заведуть затишне лайв-шоу на Twitch і Social Club. Коротше, обіцяють багато цікавого.

Додатково, наступного тижня, нарешті гарантують ввести в GTA Online пограбування і режим захоплення прапора.

Як би там не було, краще повільно запрягати і швидко і з комфортом їхати, ніж уткнуться в непереборну перешкоду, яким був, в якійсь мірі, мультиплеєр GTA 4.