GTA 5Новини

GTA 5: The Manual – офіційне керівництво по грі

GTA 5 є настільки великою грою, що короткий посібник по ній, який зазвичай включається в паперовому буклеті у складі дисків, нині подібної розкоші дочекатися не може. Тому Rockstar Games знову пішли на унікальний крок, яких в історії Grand Theft Auto V було вже не мало, і випустили окремі версії керівництва для iOS і PC.

GTA 5: The Manual - офіційне керівництво по грі

Це цифрове видання на 100 сторінок, для смартфонів, планшетів і персональних комп’ютерів. У ньому є практично все, від основ гри до управління, від екскурсій по місцевих магазинах і до цифрової версії карти Лос-Сантосу і Блейн-Каунті.

GTA 5: The Manual - офіційне керівництво по грі

Коротко по мануал:
Там є карта, на якій ви можете дивитися, де знаходяться магазини і сервіси, приближувати та віддалятися від неї. Є 3 режими карти: 1- зі супутника, 2- звичайна карта, 3- карта доріг. Все що там є, написано різними мовами, на жаль Української там немає… В цьому мануалі ще є все, що знаходиться на офіційному сайті, тобто пояснення різних служб, та магазинів.

Скачати безкоштовно GTA 5: The Manual можна для PC і для iOS. Програми для Mac, Android і Windows Phone вже не за горами (це для тих, хто користується телефоном на Андроїд і сидить за Маком).

GTA 5: The Manual - офіційне керівництво по грі