GTA 5Новини

Безкоштовна роздача GTA 5 від Epic Games

Безкоштовна роздача GTA 5 від Epic Games

Ми розкажемо, як отримати GTA 5 безкоштовно на Epic Games Store. Встигніть забрати гру до кінця роздачі!

Epic Games та Rockstar проведуть безкоштовну роздачу GTA 5 протягом одного тижня. Гравці отримають доступ не тільки до сюжетної частини гри, але й до GTA Online.
 
Epic Games регулярно влаштовує подібні акції, роздаючи популярні ігри безкоштовно. В Інтернеті вже давно ходили чутки про можливу роздачу GTA 5. Але зараз це підтвердили офіційні джерела.

Коли GTA 5 з’явиться на Epic Game Store?


Гра буде доступною для безкоштовного завантаження з 15 по 21 травня 2020 року. Гравці отримають як сюжетну частину GTA 5, так і мультиплеєр GTA Online.

Якщо у вас або ваших друзів іще немає GTA 5, тоді Epic Games влаштувала акцію, яку ви не захочете пропустити.

Незважаючи на те, що GTA 5 з’явилася на ПК більше 5 років тому, вона досі тримає позиції однієї з найпопулярніших ігор на Steam.

До речі, інформація про роздачу спочатку з’явилася випадково. Після того, як офіційний аккаунт Epic Games опублікував трейлер майбутньої акції в Twitter. Пост уже видалили, але його встигла побачити велика кількість людей.

Користувач «Wario64» зберіг собі й опублікував оригінальну рекламу, яка була на Twitter-акаунті Epic Games. Незабаром його пост також було видалено.

Як завантажити GTA 5 безкоштовно на Epic Game Store?


1. Зареєструйте акаунт на Epic Games Store, а також завантажте їхній клієнт собі на ПК.
2. Дочекайтеся початку роздачі 15 травня. Можливий масовий наплив людей, так що наберіться терпіння.
3. Введіть у пошуку «GTA» і перейдіть на сторінку гри. Отримайте безкоштовно GTA V і встановіть гру. Вона залишиться у вас назавжди.

GTA 5 вийшла на ПК 14 квітня 2015 року. Але Rockstar продовжує активно розвивати мультиплеєр – GTA Online. Щомісяця в грі з’являються оновлення та новий контент.

Гравці можуть створити власного персонажа і вибрати йому зовнішність. Далі вони можуть виконувати завдання і подорожувати віртуальним світом. Зароблені гроші можна витрачати на одяг, нерухомість, транспорт, зброю тощо.

У GTA Online багато різноманітних режимів та розваг. Саме тому це одна з найпопулярніших ігор останнього десятиліття.