GTA 5Статті

Нові деталі (і скріншоти) спеціальних видань GTA 5

Для всіх, хто купить або попередньо замовить Спеціальне або Колекційне видання GTA 5, у персонажів в грі буде ряд покращеннь і аксесуарів, включаючи й вашого героя в GTA Online.

Про все це, плюс нові скріншоти, ви можете прочитати нижче, поки відраховуєте кишенькові гроші на корисну витрату.

Додаткове озброєння
Незалежно від того, який варіант спецвидання ви вибрали, Аммунація буде постачати вас унікальною вогнепальною зброєю, яку ви можете придбати абсолютно безкоштовно. Це пістолет 50 калібру та дробовик Bullpup. Плюс у вас буде доступ до молотку, як зброї ближнього бою.

Бонусний одяг, татуювання та інше
При відвідуванні будь-яких магазинів Лос-Сантосу і Блейн-Каунті, головні герої отримають 20% знижку разом з доступом до спеціальних речей, які можна розмістити в своїй шафі в будинку. Кожен з персонажів отримає один унікальний костюм, один предмет одягу (сорочка, толстовка і куртка), спеціальну стрижку, бороду на обличчі і татуювання.

Нові деталі (і скріншоти) спеціальних видань GTA 5

Костюмізація персонажа в GTA Online
Мультиплеєр GTA 5 надає абсолютно нову можливість щодо створення свого персонажа в грі на основі спадкової системи. Виберіть зовнішність вашого персонажа, вибравши спадкові ознаки вашого батька, а потім, за допомогою шкали генного домінування, визначте найбільш підходящий для себе зовнішній вигляд.

Крім цього, ви зможете налаштувати вашого персонажа в повсякденній діяльності – все, починаючи з сім’ї, нелегальної роботи, і закінчуючи спортом. Все це впливає на зовнішній вигляд персонажа і його навички.

У рамках пакету колекційного видання GTA 5, ви отримаєте Ніко Белліка, поряд з Клодом і Місті з GTA 3, для використання в якості батька при генерації зовнішності персонажа.

Прискорювач для Спецздібності
З прискорювачем, який включений в Спеціальне та Колекційне видання гри, шкала Спецздібності трьох головних персонажів буде відновлюватися на 25% швидше.

Трюки на літаках
Спеціальний режим Stunt Plane Trials складається з п’яти завдань, які потрібно пройти на літаку на швидкість і якість. Завершення кожного завдання збільшує льотні навички персонажа. До того ж, в цьому режимі можна змагатися з друзями на кращий результат.

Унікальні авто і гараж
Колекційне видання GTA 5 також має унікальний гараж для зберігання унікального транспорту типу спортбайка CarbonRS і Hotknife, хот-роду в стилі 30-х років.

Нові деталі (і скріншоти) спеціальних видань GTA 5

У GTA Online у ​​вас теж буде гараж і престижна тачка Khamelion, що працює на електриці. Їх можна буде придбати через внутрішньоігровий сайт.

Нові деталі (і скріншоти) спеціальних видань GTA 5

Все це вас очікує, якщо ви купите GTA 5 Special Edition або Collector’s Edition.