GTA 4Новини

Games for Windows Live скоро помре. Як і мультиплеєр GTA 4?

Скорботні (ну, або веселі, для кого як) новини прийшли сьогодні. Microsoft незабаром закривають свій сервіс Games for Windows Live (GFWL), він проіснує до 1 липня 2014 го року. Після цієї дати, всі ігри, які прив’язані до Games for Windows Live і не перейшли на Steam, або не отримали свій патч, або не підключені до своєї власної онлайн-служби … Коротше, всі ці ігри помруть разом з GFWL.

Games for Windows Live скоро помре. Як і мультиплеер GTA 4?

Що це означає для нас? Можна сподіватися, що Rockstar Games якось спробують виправити ситуацію з GTA 4 і Episodes from Liberty City. Інакше, якщо цього не відбудеться, то мультиплеєр «четвірки» буде знищений.

Звичайно, у той час світом вже буде правити GTA Online, але .. Якось сумно.

Що стосується людей, що купили The Lost and Damned і The Ballad Of Gay Tony в якості DLC (завантаження контента) – ви їх втратите. Але не сумуйте, попереду ще безліч DLC для GTA 5, на які ви теж зможете витратити свої гроші.

Єдиним варіантом поки що залишається використовувати після 1-го липня 2014 го року XLiveLess, який відв’язує гру від Games for Windows Live.

Такі справи. Час підготуватися ще є, в тому числі і у Rockstar. В кінець кінців, чим не варіант міцно зав’язати всіх на Social Club? Ну або на божественний Steam.