GTA 5Статті

Подробиці GTA Online з інтерв’ю 3DJuegos з Бензісом

Леслі Бензіс (Lezlie Benzies), арт-директор Rockstar Norths, дав інтерв’ю іспанському 3DJuegos з приводу GTA Online. Багато речей, як ми вже звикли, повторюються в сотий раз, але є і цікаві пункти. Наприклад, про гігантську кількість місій в мультиплеєрі.

Про них піде мова нижче.

Подробиці GTA Online з інтерв\'ю 3DJuegos з Бензісом

– Можна робити майже все, що й в одиночній версії GTA 5.
– За допомогою Content Creator можна змінювати безліч речей, наприклад, погоду, час доби, час, у який ви хочете, щоб пішов дощ або просто певний стан погоди. Навіть радіостанції можуть бути налаштовані на момент старту гонки.
– Ви можете дивитися гонки і дедматчі по вашому ТБ у своїй квартирі (ігровий).
– GTA Online буде зберігатися на серверах Social Club. Центри обробки даних знаходяться в Нью-Йорку, Сан-Дієго та інших містах, де розташовані студії Rockstar Games. Це особливо важливо, з урахуванням останньої новини про те, що Microsoft відключають GFWL.

Місії:

– Для кожної місії потрібен свій ранг. Чим складніша місія, тим вище повинен бути ваш RP.
– У GTA Online близько 700 місій! 500 будуть доступні відразу після релізу, 1-го жовтня, а ще 200 буде додано по ходу.
– Місії впорядковані випадковим чином.

Мультиплеєр:

– Як і в одиночній грі, для місій може знадобитися деяка зброя, транспорт, і набір персонажів, такі як снайпер або водій. Всі ці параметри також можна налаштувати в Content Creator при створенні місії. Або, якщо ви будете завантажувати місію з Social Club, очікуйте, що її автор може дуже потурбуватися про конкретні, специфічні, особливості.
– Деякі місії настільки складні, що вимагають великої кількості хороших зв’язків.
– Будуть внутрішньоігрові підказки для кожного персонажа з виконання його функцій в місії.
– Є такий параметр, як «Team Lives». Якщо у вас 4 TL і 4 члени в команді, то якщо помре кожен, то у вас буде 0 TL і місія буде провалена. Якщо ви один помрете 4 рази, то TL теж стане рівним 0 і наступна смерть (будь-кого з команди) також призведе до провалу.