GTA 5Новини

А тим часом на планеті GTA 5…

А тим часом на планеті GTA 5...

Зовсім нещодавно, всього кілька днів тому компанія-видавець майбутнього хіта продажів Take-Two Interactive опублікувала свій черговий фінансовий звіт. Цей звіт, як ви могли здогадатись, не обіцяє нічого хорошого як для компанії, так і для очікуваної GTA 5.

Grand Theft Auto V може не опинитися на поличках магазинів аж до кінця наступного року, якщо вірити звіту для інвесторів. Аналітики Colin Sebastian і Robert W. Baird натякнули інвесторам, що майбутню частину франшизи, на жаль, слід очікувати лише у березні 2013 року.

У інтерв’ю відомому ігровому порталу вони повідомляють:

«Ми в жодному разі не впевнені, що реліз гри відбудеться пізніше березня 2013 року, але є декілька факторів, які слід враховувати. По-перше, ми не маємо жодної конкретної інформації від розробників стосовно релізу гри. По-друге, магазинам і видавцю знадобиться 4-6 місяців, щоб підготуватись до релізу такої масивної гри, як GTA 5. І наскільки ми розуміємо, вони також не знають нічого конкретного. По-третє, для Rockstar пріоритетом завжди була якість проектів, навіть якщо це може зайняти досить багато часу.»