GTA 5Статті

Кілька головних персонажів у GTA 5?

Буквально наступного дня після появи на офіційному сайті Rockstar Games логотипу GTA V, відомий західній аудиторії блоґ Kotaku, посилаючись на деяке анонімне джерело, повідомив, що у грі буде не один головний герой, а декілька. Трейлер, що вийшов за кілька днів після цього, також не дав на це однозначної відповіді.

Кілька головних персонажів у GTA 5?

Персонаж 1 із трейлера

Швидше за все, саме цей персонаж є головним героєм GTA 5, а можливо, одним із головних. Судячи з того, що було сказано у трейлері, він вирішив переїхати до Лос-Сантоса, щоб почати абсолютно нове життя, забувши про своє кримінальне минуле. Що стосується віку й національності, то тут дуже важко щось сказати. Скоріше за все, йому близько 30-40 років, можливо, європеєць.

Кілька головних персонажів у GTA 5?

Персонаж 2 із трейлера

Даному персонажу також приділяється багато уваги у трейлері. У відео показують, як він їде по місту на машині, що, в принципі, властиво для головних героїв GTA.

Кілька головних персонажів у GTA 5?

Ніко Белік

Через кілька днів після виходу GTA 4 на сайті Rockstar Social Club засвітився авіаквиток, у якому було написано про подорож Ніко Беліка до штату Сан-Андреас, що, в принципі, натякає нам на можливу його появу у GTA 5.

Кілька головних персонажів у GTA 5?

Пекі МакРері

Під час фінальних титрів “Балади про Голубого Тоні” ми могли спостерігати підозрілу сцену: Пекі МакРері виходить з таксі, прямує до аеропорту, після чого ми бачимо заставку, як злітає літак. Пекі МакРері полетів до GTA 5?